«Нехай у них буде більше позитивних емоцій!»: Гордєєв, Хамайко, Гринчук і Квітка підтримали маленьких пацієнтів лікарень

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко, Святослав Гринчук і Олена Квітка підтримали маленьких пацієнтів лікарень (фото) - 1+1

Ведучі 1+1 подарували свято малечі в Інституті раку.

Поділитися:

Ведучі 1+1 Україна Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко, Святослав Гринчук і Олена Квітка навідалися до Шкіл Супергероїв у лікарні Охматдит та Інституті Раку, щоб подарувати гарні емоції маленьким пацієнтам лікарень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір розповіла, як повідомила сину Тарасу про початок великої війни (відео)

Ведучі «Сніданку з 1+1» Олена Квітка та Валентина Хамайко разом з малечею з Охматдиту та вчителями висадили городик. Через деякий час на діток з усіх відділень лікарні чекатиме врожай томатів, капусти, салату, огірків. А доки діти разом з вчителем біології виходитимуть на майданчик та городик, спостерігатимуть як ростуть овочі та квіти, поливатимуть їх і прибиратимуть бур’ян. Охочих зайнятись садівництвом було так багато, що біля городика поралися по черзі. А щоб малеча не сумувала - вчителі Школи влаштували для них справжню лабораторію, де діти спостерігали хімічні реакції у сучасному форматі, а також чарівну майстерню «Зілля Мавки» - там малі робили букети, плели браслети.

ведучі 1+1

ведучі 1+1

Висадка городика за участі супергероїв, вчителів та зіркових гостей відбувається уже кілька років. Резиденція супергероїв, де розташовано городик, також облаштована міні футбольним полем, інклюзивними каруселями та перехрестям для вивчення правил дорожнього руху. Простір відбудовано силами проєктів Право на Освіту і Здійсни Мрію, глядачами та партнерами каналу 1+1.

«Я вірю, що бути емпатичними та небайдужими ми вчимось з дитинства саме через турботу і любов до природи й всього живого. Часто ось така фізична, заземлена праця є найкращою медитацією і можливістю відволіктись. А це дуже потрібно цим дітям. Нехай у них буде більше позитивних емоцій!», - поділилася ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко.

ведучі 1+1

ведучі 1+1

ведучі 1+1

Колеги Валентини та Олени - ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв та ведучий ТСН Святослав Гринчук влаштували невелике свято діткам з Інституту раку. Вони подарували маленьким пацієнтам з відділення консультативна поліклініка настільні та логічні ігри - Дженга, Українська монополія, Вгадай хто я, та інші, а також набори конструкторів. У дружній атмосфері діти та ведучі одразу взялися грати в новенькі ігри, будували будинки, машинки з лего. Не всі пацієнти змогли долучитися до зустрічі у відділенні, тому ведучі з дозволу лікарів завітали до палат, і поспілкувалися з малечею там. На пам’ять про цей день одна з пацієнток Інституту Раку - дівчинка Віра подарувала Єгору і Святу браслетики, які сплела власноруч, і навіть провела невеличкий майстер-клас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ще зовсім трохи, і синочок буде з нами", — Тімур та Інна Мірошниченки знайшли дитину для всиновлення

«Ми з Єгором, теж здається, на кілька годин скинули років по 30, коли гралися з малюками у різні забавки. Видно, що багато діток - між процедурами, їм зараз важко, але попри те, коли на столі з'являються конструктори, чи якісь кубики - вони ненадовго, але призабувають про проблеми зі здоров’ям, відволікаються від них. Бажаю усім дітям, аби їхнє лікування  якнайшвидше принесло позитивний результат і вони змогли присвячувати ще більше часу своїм улюбленим заняттям», - каже Святослав Гринчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ведучі

Новини по темі