Неля Шовкопляс розповіла, як зустрічатиме Новий рік

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча 1+1 згадала кумедний новорічний випадок зі свого дитинства.

Поділитися:

Неля Шовкопляс, ведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1 і мама двійнят, розповіла в інтерв’ю сайту 1plus1.ua, як планує зустрічати 2019-ий. Зірка каже, що замість гучного святкування обирає затишний Новий рік у колі найрідніших:

Новий рік для мене – гарний привід зібратися всією родиною, обмінятися привітаннями та теплими словами, згадати, яким рік був для кожного з нас.

Тому я точно знаю, що зустрічати його ми будемо разом. Але залишимося в місті чи куди-небудь поїдемо – наразі сказати важко. Це ми вирішуємо доволі спонтанно за кілька днів до 31-го грудня».

Також Неля Шовкопляс розповіла, що крім зустрічі Нового року з сім’єю, вона має ще одну вкрай особисту традицію:

«У ніч з 31-го на 1-е січня, коли всі вже сплять, я люблю переглядати «Гаррі Поттера». З келихом шампанського, запашними мандаринками і сяючою ​​ялинкою поруч. Якщо це виходить, значить, все, для мене свято вдалося! (Посміхається – Прим. ред.)».

А ось на магію новорічної ночі телеведуча надто не покладається:

Мріяти і ставити собі цілі потрібно постійно, а не лише раз на рік.

Я загадую бажання під бій курантів, але для мене це лише доповнення до величезного списку цілей, який змінюється і поповнюється протягом дванадцяти місяців».

Крім того, як і у всіх батьків, у грудні на плечах Нелі Шовкопляс та її чоловіка відповідальне завдання – влаштувати свято для синів Матвія і Тимка. Ведуча розповіла, що їй дуже хочеться, щоб діти відчули казкову новорічну атмосферу, яка була в дитинстві у неї самої.

Згадуючи ті часи, Неля поділилася кумедною історією, що трапилася в її родині 31-го грудня.

Мама завжди намагалася влаштувати для нас свято. Одного разу вона вирішила переодягнутися в Діда Мороза. Зробила собі бороду з вати, все, як годиться.

А потім у якийсь момент ця борода у неї спалахнула – від бенгальського вогника. Картина вийшла дуже ефектна (Сміється – Прим. ред.). Пам'ятаю, як потім довелося бігти на вулицю, гасити мамину бороду валянками і заливати водою… Нас, дітей, це дуже розвеселило».

Новини по темі