Неля Шовкопляс та Валентина Хамайко закликали українців обстежитись на рак шкіри

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс та Валентина Хамайко нагадали українцям про важливість профілактики раку шкіри

Ведучі "1+1 Україна" Неля Шовкопляс та Валентина Хамайко нагадали українцям про важливість профілактики раку шкіри.

Поділитися:

Неля Шовкопляс та Валентина Хамайко, ведучі ранкового шоу «Сніданок з 1+1», що виходить щодня з 7:00 до 9:30 на каналі «1+1 Україна», взяли участь у соціальному фотопроєкті, спрямованому на профілактику раку шкіри в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс поділилася, як трансформувалися її стосунки з чоловіком під час повномасштабного вторгнення

«Знову нова родимка… де вона взялась? Помічали у себе такі думки? Згідно зі статистикою, в Україні лише 5% людей, які  не мають жодних проблем зі шкірою. Решта, на жаль, мають різні прояви шкірних захворювань і більшість з них пов’язана з родимками… Починаючи з 2019 році рак шкіри вийшов на перше місце у світі серед усіх онкозахворювань. Я не лякаю, я інформую! Бо знаю, як важко затягнути до лікаря літніх батьків. Як часто жінки економлять на собі, як бояться чоловіки і діти будь-яких медичних закладів», - каже Хамайко.  

Валентина Хамайко

Неля Шовкопляс та Валентина Хамайко об'єдналися з іншими 14-ма відомими жінками України аби привернути увагу до дуже важливої проблеми профілактики меланоми та інших видів онкології шкіри в Україні та запросити на безкоштовну діагностику родимок в рамках соціального проєкту «SkinScan. Я бережу свою шкіру».

«Родимки мають сто відсотків людей, є вони й у вас! Дуже важливо час від часу проходити діагностику шкіри. Я сама обов'язково зроблю це та рекомендую всім! Адже найнебезпечнішими часто бувають ті родимки, які здаються нам зовсім незагрозливими», - каже Шовкопляс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатські гомбовці: покроковий рецепт приготування від Валентини Хамайко у "Сніданок. Вихідний"

неля шовкопляс

Цілий місяць у Київському ТРЦ DREAM (3-й поверх, атріум Голлівуд) триватиме фотовиставка українських зірок «SkinScan. Я бережу свою шкіру», в якій взяли участь Валентина Хамайко та Неля Шовкопляс. Саме там, з 15 серпня до 12 вересня, з 14:00 до 20:00, кожен охочий зможе пройти безкоштовну діагностику родимок та новоутворень на шкірі у спеціально облаштованих кабінок.

Новини по темі