Нова ведуча Сніданку з 1+1 провела свій перший ефір

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

На «Попелюшку» чекало перевтілення.

Поділитися:

Цього тижня до команди Сніданку з 1+1 приєдналася нова ведуча – Неля Шовкопляс, яка відтепер працюватиме у парі з Єгором Гордєєвим. Щоб підтримати нову колегу, до перших ефірів Нелі також приєднаються Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Таким чином, у студії Сніданку працюватиме вся зіркова четвірка.

Перед першим прямим ефіром Сніданку на Нелю чекали сукня, черевички, наче героїню красивої казки. Звичайна дівчина з народу перевтілилася у справжню принцесу, проте на відміну від Попелюшки, казкові чари опівночі не розвіються, а будуть супроводжувати її  щоранку в ефірі з Єгором Гордєєвим.

«До першого ефіру я готувалася наче до екзамену. Я страшенно хвилювалась, тому що хочу виправдати довіру Юлії Жмакіної, яка повірила в мене, та всієї команди «Сніданку з 1+1». Я надзвичайно рада, що перші декілька тижнів поруч із нами в студії також будуть Люда Барбір та Руслан Сенічкін. Сьогодні я зайшла в кадр і відчула себе як удома завдяки їхній підтримці та надійному плечу Єгора поруч», – розповіла Неля Шовкопляс.

Три години ефіру пролетіли як одна мить, а я відчула себе, мов у казці, адже моя заповітна мрія здійснилася, – поділилася Неля.

Зазначимо, глядачі із захватом сприйняли появу нової ведучої, особливо звернувши увагу на її безпосередність та щирість. Крім того, вони раді, що нарешті на телеекранах з’явилася ведуча, краса якої йде з середини, а не продиктована нав’язаними стандартами.

Із захопленням сприйняв Нелю і її співведучий – Єгор Гордєєв:

«Прямий ефір такого довгого шоу, як Сніданок, – виклик навіть для досвідчених ведучих. Але Неля своїм оптимізмом та легкістю, мені здається, дала фору багатьом. Впевнений, вона ще не раз приємно здивує усіх нас. Її краса – природня та непідробна, бо вона випромінюється з її душі. Мені подобається, з яким захопленням та дитячою допитливістю вона дивиться на цей світ. І це не може не підкупити».

Після закінчення ефіру вся команда проекту, одногрупники, куратори та викладачі з медіашколи зібралися, аби привітати Нелю з першим днем роботи у Сніданку з 1+1, який вона запам'ятає  назавжди.

Нагадаємо, Неля Шовкопляс – випускниця напрямку «Ведуча розважального шоу» Вищої школи Media&Production, дружина та мама прекрасних двійнят.

Новини по темі