Які загрози несе інноваційний метод омолодження - плазмоліфтинг.

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Плазмоліфтинг обличчя: міфи та реальність

Новий метод омолодження: чим небезпечний плазмоліфтинг - пояснили у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Маска вампіра - це не про образ на корпоратив, а нові ін'єкції краси. Так називають плазмоліфтинг обличчя, тобто метод омолодження шкіри, коли за допомогою мікроін'єкцій вводять плазму крові, збагачену тромбоцитами. Плазмоліфтинг дозволяє продовжити молодість шкіри, не вдаючись до більш радикальних косметологічних технологій.

Косметологи називають це однією із найбезпечніших процедур. У центрі з контролю та профілактики захворювань США цю тезу поставили під сумнів після того, як три жінки заразилися на ВІЛ після цієї процедури у неліцензійному спа-салоні в штаті Нью-Мексико - повідомляє видання "Zecat". У 2018 році вже відбувалося розслідування діяльності цього спа-центру, але його з часом закрили. Це вже вдруге за місяць, коли центр з контролю та профілактики захворювань розпочинає розслідування проблем, пов'язаних із неліцензованими спа-центрами.

краса

Чи дійсно плазмоліфтинг викликає ВІЛ? Чи це лише питання компетенції салону? Це ще на етапі дослідження, тому фахівці наполягають, що найбільш безпечним місцем для будь-яких косметологічних процедур є як мінімум ліцензований спа-центр, у якому працюють медичні працівники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі