Оля Полякова розповіла про участь у грузинських «Танцях з зірками» та відкрила секрет, який талант у ній відкрив проєкт «Голос країни»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Оля Полякова про участь у грузинських Танцях з зірками та про те, який талант у ній відкрив Голос країни

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» на ТЕТ долучилась співачка та тренерка «Голосу країни-12» Оля Полякова.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей.  А з 7 листопада ранковий проєкт виходитиме на одну годину довше: у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00.  У такий важливий для країни час «Сніданок з 1+1» залишається точкою опори кожного українця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни-12” на ТЕТ: у першому епізоді “Нокаутів” покажуть, хто із українських зірок стане радниками тренерів проєкту

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» на ТЕТ долучилась співачка та тренерка «Голосу країни-12» Оля Полякова, яка вийшла на відеозв’язок прям з тренувальної зали. Разом з українським танцівником Максом Єжовим Полякова стала учасницею грузинської версії проєкту «Танці з зірками». За словами співачки, пара почала тренуватись три тижні тому і до останнього не знала, що буде танцювати разом.

«Для нас це був сюрприз від продюсерів. Я думала, що танцюватиму з якимось запальним грузином, на що мені так і сказали: «Буде у тебе запальний грузин» та привезли Максима з України», - поділилась Полякова.

Свій перший танець танцювальна пара Полякової та Єжова присвятила Україні. Загалом місія співачки на грузинському проєкті – не дати світові забути про війну в нашій країні, а також презентувати проєкт «Незламні», амбасадоркою якого є виконавиця. Він націлений на збір 1 млн гривень на біонічні протези для українців, які постраждали під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи другого епізоду етапу "Вокальних батлів" (відео)

Окрім того, тренерка «Голосу країни» акцентувала, що грузини неймовірно підтримують українців у боротьбі за свободу.

«По-перше, тут дуже гарно ставляться до українців. Вони активно підтримують, весь час намагаються чимось допомогти. На кожному кроці українські прапори, виходиш в аеропорту й одразу бачиш наш прапор. І ти розумієш, що тут тобі раді, не образять, нагодують та заспівають пісню. У Грузії дуже багато наших переселенців, жінок з дітьми. Ми збирали їх та зустрічалися разом, плакали, усі підтримують одна одну», - зазначила співачка.

Також у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Полякова розповіла про майбутній ефір «Голосу країни-12», який відбудеться вже цієї неділі о 21:00. На глядачів очікує новий етап - «Нокаути», який стане вирішальним, адже стане відомо, хто з учасників потрапить до прямого ефіру. За словами тренерки, мрії людей, попри війну, мають здійснюватись, а вона зі свого боку робила все можливе, аби розкрити кожного учасника.

«Знаєте, я відкрила у собі талант та зрозуміла, що зможу викладати вокал. Адже свого часу я дуже плідно цьому вчилась сама, зрозуміла усі нюанси, з якими можна працювати. Коли тобі голос дається від природи – немає розуміння, як ти це робиш, тобі просто його дав Бог. У мене так не було, кожну свою ноту я виплекала, витренувала. Тому зараз я можу цьому навчити і, можливо, коли піду на пенсію, буду старенькою, не зможу танцювати та розважати, то буду викладати вокал», - розкрила секрет Полякова.

У нокаутах до кожного тренера приєднається і зірковий наставник. Яка зірка допоможе Поляковій зібрати свою команду – співачка не розкрила, проте натякнула:

«Зірковий радник вас дуже здивує».

Нагадуємо, щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00, а з 7 листопада – на одну годину довше, у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі