Олег Скрипка відповість на запитання глядачів 1+1 під час трансляції

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Дивись трансляцію з Олегом Скрипкою | Новини 1+1

Музикант стане героєм нового випуску «Сніданку після Сніданку».

Поділитися:

За участі легенди української рок-музики, фронтмена гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипки відбудеться третій епізод «Сніданку після Сніданку», що реалізовується в рамках ініціативи #забутипровік. Крім цього, у студії «Сніданку з 1+1» під час ранкового ефіру Олег виконає нову пісню «Аяяй» та поділиться деталями щодо відеороботи, яку презентують вже цього четверга.

Спілкуючись з ведучою Іриною Гулей, Олег Скрипка відповідатиме на запитання глядачів каналу 1+1, розповість про нещодавнє святкування ювілею та візьме участь у цікавих челенджах від команди проекту. Чи зможе музикант витримати випробовування «Правдою чи гидотою» та наскільки відвертими будуть його зізнання – можна дізнатись з трансляції, яка розпочнеться на каналі «Сніданок з 1+1» у Facebook та YouTube рівно о 10 ранку.

Нагадаємо, гостями попередніх випусків «Сніданку після Сніданку» були народні артисти України Павло Зібров та Алла Кудлай, які не лише поділилися новинами, а й вразили глядачів чесними відповідями на компрометуючі питання ведучої. Зірки розповіли про те, що тримає їх у тонусі, як не втрачати оптимізм і забути про вік.

Довідка:

21 травня Група компаній 1+1 media презентувала соціальний проект «Люди Ідей+. #забутипровік». Мета кампанії – зруйнувати стереотипи про те, що вік має значення і що люди поважного віку не здатні розпочинати власну справу, освоювати нові навички та генерувати потужні ідеї. Крім програми стажування, в рамках проекту публікують цикл мотивуючих історій та фоторепортажів, реалізований у колаборації з відомим київським фотографом Вікторією Квіткою. Він знайомитиме українців зі справжніми Людьми Ідей+, які мають потужну історію та на власному прикладі доводять, що вік – це не завада на шляху до реалізації цілей, а рік народження не грає жодної ролі в процесі досягання успіхів.

На сайті кампанії уже з’явились історії  креативного продюсера 1+1 Анатолія Єреми, спеціального кореспондента «ТСН. Тиждень» Костянтина Грубича, народного артиста України Анатолія Гнатюка, експертки «Сніданку з 1+1» Наталії Підлісної, редакторки нішевих каналів Соломії Зінчук, співака та мецената Володимира Дороша.

Передумовою запуску проекту стало опитування, яке на замовлення медіахолдингу провела дослідницька агенція Info Sapiens. Його результати свідчать про наявність усталеного стереотипу, що розквіт творчого мислення відбувається до 40 років. Майже дві третини опитаних вважають, що існує такий вік, коли вже пізно змінювати фах, опановувати нову спеціальність чи починати новий проект або бізнес, в середньому він складає 50-56 років. Найбільш консервативними виявилася саме старша аудиторія – майже 70% респондентів віком від 50 років вважають, що після певного віку нові проекти (у широкому сенсі) розпочинати пізно. Ознайомитись з результатами дослідження можна за цим посиланням.

Більше про минулі випуски «Сніданку після Сніданку»:

1. Героїнею нового епізоду «Сніданку після Сніданку» стала Алла Кудлай

2. Як Павло Зібров змусив журналістку «Сніданку з 1+1» пити воду з Дніпра та їсти мертвих бджіл

Новини по темі