Остап Ступка освідчився Людмилі Барбір

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір стала коханою Остапа Ступки
1plus1.ua

Ведуча «Сніданку з 1+1» і відомий актор зустрілися на знімальному майданчику.

Поділитися:

Чарівна ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила БарбірЛюдмила Барбір попри щільний графік у ранкових ефірах не полишає професію актриси – вона грає у кіно, знімається у серіалах, озвучує мультфільми. Днями в одному з залів кінотеатру «Кінопанорама» відбувся закритий показ нової короткометражки «Попільничка». Головну роль у фестивальній стрічці зіграла улюблениця глядачів.

За сценарієм героїня Людмили - кохана письменника, роль якого виконав Остап Ступка. Протягом 8 хвилин короткого метру пара з’ясовує стосунки,  поволі розкриваючи захоплюючий та оригінальний сюжет стрічки. Режисером картини виступив Олег Філіпенко.

Це історія про письменника і його кохану. У таємницю їх особистих відносин і таємницю особистості коханої письменника глядач проникає поступово, і тільки наприкінці фільму стає зрозумілою головна інтрига сюжету. Фінал неодмінно здивує глядачів, - прокоментував роботу режисер.

«Стрічка триває лише 8 хвилин. Проте за цей короткий проміжок часу глядач стає свідком непростих і неоднозначних стосунків цілком звичайної, на перший погляд,  пари. Інтрига витримана з першої до останньої хвилини.  Тонкий гумор, абсурдність ситуацій і неочікуваний фінал. Неймовірно рада вкотре попрацювати в парі з Остапом Ступкою і режисером Олегом Філіпенко», - зазначила Людмила Барбір.

Нагадаємо, що це вже третя робота Людмили з режисером Олегом Філіпенко та друга новела у парі з Остапом Ступкою. Попередня робота «У всьому винен сценарист» виборола шанс потрапити до програми Каннського фестивалю Short Film Corner 2015.

Новини по темі