Переможниця «Голосу. Діти-3» Еліна Іващенко розповіла, як склалося її життя після проекту

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Еліна Іващенко дала поради дітям, які хочуть потрапити на кастинги «Голосу. Діти»

Поділитися:

У Міжнародний день захисту дітей до студії «Сніданку з 1+1» завітала переможниця вокального проекту телеканалу «1+1» «Голос. Діти-3» Еліна Іващенко. Дівчинка вперше розповіла, як довго наважувалася піти на кастинги проекту, та дала поради тим, хто мріє потрапити на найбільшу сцену країни, але сумнівається у собі.

Два роки я вагалась перед тим, як взяти участь у кастингу. Тому можу порадити слухати свої бажання, адже співати для вокаліста – це найголовніше в житті. Дітям, які вже потрапили у команду, я хочу порадити слухати свого тренера, тому що дуже важливо знайти спільну мову з ним, розуміти один одного з півслова, – сказала Еліна Іващенко.

 

Переможниця також розповіла, як змінилося її життя після закінчення проекту «Голос. Діти-3».

Дуже багато чого змінилося – я стала ведучою на «Нашому радіо», разом із Вадимом Олійником веду хіт-парад «Знай наших» щосуботи та щонеділі. Я дуже вдячна за таку можливість, адже я творча особистість і це для мене нова сходинка, – поділилася Еліна.

 

Вона також зізналася, що підтримує теплі стосунки зі своїм тренером Тіною Кароль:

«Так, ми спілкуємось, вітаємо один одну зі святами. Спілкуватися із нею справжнє задоволення. Мене надихає Тіна. Її вчинки та благодійність – це приклад того, якою має бути справжня людина».

Окрім того, у студії «Сніданку з 1+1» Еліна заспівала дитячу пісню «Дитинство не втрачай», яку написала Тіна Кароль, надихнувшись проектом «Голос. Діти».

Нагадаємо, 14-річна Еліна Іващенко із команди Тіни Кароль перемогла із піснею «Під облачком». Дівчинка родом із міста Бровари, прийшла на проект «Голос. Діти-3», щоб здійснити мрію своєї матері, якої не стало, коли вона була зовсім маленькою. Але Еліна пам’ятає, що мама красиво співала і мріяла про велику сцену. Виховали Еліну 78-річні бабуся і дідусь, які розгледіли талант онучки та підтримували усі її творчі починання.

Найближчі відкриті кастинги вокальних проектів телеканалу «1+1» «Голос країни» та «Голос. Діти» відбудуться у Києві 3-4 та 10-11 червня. Взяти участь можуть діти віком від 7 до 14 років та дорослі старші 18 років. Заповнити анкету можна на сайті.

За додатковою інформацією звертайтеся до прес-службі каналу «1+1», +38 044 490 0101; media@1plus1.tv; www.1plus1.ua

 

Новини по темі