Перевернутий яблучний пиріг: рецепт Руслана Сенічкіна у "Сніданку з 1+1"
Простий рецепт перевернутого яблучного пирога у Сніданку з 1+1.
Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1 приготував особливий яблучний пиріг, який потрібно випікати догори дригом. Нагадаємо, улюблене ранкове шоу «Сніданок з 1+1» можна подивитись на ТЕТ о 7:00 у будні та о 8:00 на вихідних.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 рецепти кукурудзи від Валентини Хамайко у "Сніданку з 1+1"
Перевернутий яблучний пиріг
Інгредієнти
для тіста:
- вершкове масло 100 г
- цукор 100 г
- яйце 1 шт
- борошно 250 г
- сіль
для начинки:
- яблука 500 г
- цукор 150 г
- вершкове масло 30 г
- кориця 1/2 ч.л.
- вода 4 ст.л.
- лимонна кислота
Рецепт приготування перевернутого яблучного пирога
1. З'єднуємо всі інгредієнти для тіста, вимішуємо та даємо охолонути впродовж години у холодильнику.
2. Нарізаємо яблука на скибочки, не чистимо. Бажано брати кислі сорти яблук.
3. На пательні топимо цукор із вершковим маслом та корицею, додаємо яблука, трохи карамелізуємо.
4. Викладаємо в форму яблука, розкатуємо тісто і накриваємо ним яблука.
5. Випікаємо пиріг 30 хвилин на 180 градусах, або до готовності.
6. Перевертаємо на тарілку.
Дивіться повний рецепт приготування яблучного пирога-перевертайла від Руслана Сенічкіна: