Перевернутий яблучний пиріг: рецепт Руслана Сенічкіна у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
07:00
Будні
Перевернутий яблучний пиріг за рецептом Руслана Сенічкіна у "Сніданку з 1+1"

Простий рецепт перевернутого яблучного пирога у Сніданку з 1+1.

Поділитися:

Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1 приготував особливий яблучний пиріг, який потрібно випікати догори дригом. Нагадаємо, улюблене ранкове шоу «Сніданок з 1+1» можна подивитись на ТЕТ о 7:00 у будні та о 8:00 на вихідних. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 рецепти кукурудзи від Валентини Хамайко у "Сніданку з 1+1"

Перевернутий яблучний пиріг

Інгредієнти

для тіста:

  • вершкове масло 100 г
  • цукор 100 г
  • яйце 1 шт
  • борошно 250 г
  • сіль

для начинки:

  • яблука 500 г
  • цукор 150 г
  • вершкове масло 30 г
  • кориця 1/2 ч.л.
  • вода 4 ст.л.
  • лимонна кислота

рецепт

Рецепт приготування перевернутого яблучного пирога

1. З'єднуємо всі інгредієнти для тіста, вимішуємо та даємо охолонути впродовж години у холодильнику.

2. Нарізаємо яблука на скибочки, не чистимо. Бажано брати кислі сорти яблук. 

3. На пательні топимо цукор із вершковим маслом та корицею, додаємо яблука, трохи карамелізуємо.

4. Викладаємо в форму яблука, розкатуємо тісто і накриваємо ним яблука.

5. Випікаємо пиріг 30 хвилин на 180 градусах, або до готовності.

6. Перевертаємо на тарілку.

Дивіться повний рецепт приготування яблучного пирога-перевертайла від Руслана Сенічкіна: 

Зіркові новини

Всі відео

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю