Фаршировані кабачки: рецепт Руслана Сенічкіна у "Сніданку з 1+1"
Універсальна та проста страва з кабачків.
Сезон кабачків триває і саме час приготувати смачну та швидку страву, яка стане універсальною до будь-якого столу. Кабачки, фаршировані курячим фаршем за рецептом Руслана Сенічкіна у "Сніданку з 1+1". Нагадаємо, улюблене ранкове шоу «Сніданок з 1+1» можна подивитись на ТЕТ о 7:00 у будні та о 8:00 на вихідних.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт домашньої шаурми від Єгора Гордєєва та Юрія Горбунова у "Сніданку з 1+1"
Фаршировані кабачки з курятиною
Інгредієнти:
- кабачок 600 г
- курятина 300 г
- цибуля 50 г
- кисломолочний сир 100 г
- твердий сир 100 г
- вершки 150 мл
- яйце 1 шт
- часник, сіль, перець, зелень
Рецепт приготування фаршированих кабачків
1. Кабачки нарізати кільцями, вирізати серцевину.
2. Для фаршу м'ясо, цибулю, часник та спеції подрібнити в блендері, додати трохи зелені.
3. Начинити кільця кабачків, викласти у форму, змащену оливковою олією або вершковим маслом.
4. Посипати зверху сиром, полити вершками й поставити у духовку на 200 градусів на 20-25 хвилин.
Дивіться, як приготувати кабачки з начинкою: