Підготували пісню за дві години у лобі готелю: у «Сніданку з 1+1» Дмитро Шуров розповів про спільне виконання «Ой у лузі червона калина» разом зі світовою зіркою Еллі Гослінг

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Підготували пісню за дві години у лобі готелю: у «Сніданку з 1+1» Дмитро Шуров розповів про спільне виконання «Ой у лузі червона калина» разом зі світовою зіркою  Еллі Гослінг

За словами музиканта, виступ став експромтом для обох виконавців, оскільки був підготовлений за декілька годин.

Поділитися:

Днями відбувся другий Саміт перших леді та джентльменів, на який завітала світова зірка, виконавиця хіта Love me like you do Еллі Гослінг. Там вона несподівано для усіх заспівала «Ой у лузі червона калина» разом з українським музикантом Дмитром Шуровим, відомим усім як Pianoboy. Ексклюзивно у студії «Сніданку з 1+1» Шуров розповів про цей несподіваний дует. За словами музиканта, виступ став експромтом для обох виконавців, оскільки був підготовлений за декілька годин.

«Еллі приїхала на саміт, щоб сказати спіч. І з’явилась ідея, щоб вона щось заспівала. Пісня «Червона калина»  — це всесвітній музичний символ нашої боротьби. Я пояснив їй, що це за пісня. І буквально за дві години до виступу ми її підготували. Це було непросто, адже вона британська співачка і ніколи українською не співала. Мені здається, що вийшло добре. Хоча на репетиції це було ще краще, вона трохи перехвилювалась. У Еллі дуже красивий, ніжний голос, ми робили спеціально під неї цю версію у лобі готелю за роялем», — поділився подробицями Pianoboy

Співак розповів, що така подія, як Саміт перших леді та джентльменів – дуже вагома для України. На ній перша леді України Олена Зеленська збирає світових знаменитостей для підтримки України. Через платформу UNITED24 вони збирають гроші на підтримку нашої держави у різних сферах.

Окрім того, Шуров зазначив, що світові співаки активно підтримують Україну на своїх концертах, виносять прапор, проте ніхто не співає українських пісень. І уявив:

«Ми в останню поїздку до військових жартували… Якби Мадонна у себе на концерті заспівала «Два перстені», Imagine Dragons – чому б не заспівати «Кохана» або «Мальви»? Я думаю, що до цього все йде. Еллі Голдінг за дві години до виступу може вивчити «Червону калину» і заспівати її, не боячись. Ми зараз живемо у світі, знаючи, яка ціна публічної помилки, коли ти невдало заспівав чи ще щось. А вони розуміють, що в Україні відбуваються жахливі речі, гинуть люди, діти. І просто хочуть нас підтримувати».

Pianoboy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не бійся»: співачка ROXOLANA випустила нову пісню через тиждень після трагічного ракетного удару по Вінниці (відео)

У липні Pianoboy випустив нову композицію «Триматись своїх», кліп до якої знімали у зачиненому аеропорті «Бориспіль». За словами співака, йому було незвично бачити це сакральне місце, звідки багато людей відправлялись раніше у різні міста та країни, порожнім.

«Пісня була написана ще рік тому. Вона була про об’єднання українців, як ми вміємо за будь-яких обставин гуртуватись. Зараз, спілкуючись постійно з військовими, з людьми, у яких родичі десь за кордоном – я розумію, що стільки українців зараз роз’єднані. І дуже хочеться, щоб вони повернулись додому. І аеропорт як символ цього. Я музикою відправляю ось такі щирі запити до Всесвіту», — поділився Дмитро Шуров.

Pianoboy

За словами співака, завдяки цим зйомкам вперше за час повномасштабного вторгнення у залі прибуття аеропорту з’явились люди. Це викликало неабиякі емоції у робітників аеропорту, у яких в очах стояли сльози.

Наразі за діяльністю аеропорту слідкують військові. Окрім того, під час зйомок кліпу Pianoboy була одна з найдовших тривог останнім часом, яка тривала понад три години. Тому знімальний процес довелось зупинити, а усій команді переміститись до бомбосховища. Співак додає:

«Ми згадали, що піаніно стоїть на злітній смузі. Що з ним буде? Ми не знаємо, побігли навіть з військовими його забирати».

У майбутньому Дмитро Шуров планує давати невеличкі концерти, більш камерні. Говорить, що обстріл Вінниці – рідного міста співака, його дуже сильно підкосив, тому він поки не планує великих серйозних виступів.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Фото: www.instagram.com/pianoboy_official

Новини по темі