«Плюсуй українську»: як правильно наголошувати слово «бЮлетень» чи «бюлетЕнь»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як правильно наголошувати слово бЮлетень чи бюлетЕнь - 1+1

Професійна тренерка й акторка Юлія Заремба продовжує перевіряти знання української мови.

Поділитися:

Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» разом з професійною тренеркою й акторкою Юлією Зарембою продовжує перевіряти знання української мови у жителів і гостей столиці в межах рубрики «Плюсуй українську», що реалізується за підтримки Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мова — це живий організм, який вдосконалюється»: група 1+1 media та WAW презентували нове відео в межах «Плюсуй українську»

Уже традиційно, в четвер, Юлія вийшла на вулиці міста, аби прослідкувати, чи знають українці, як правильно вживати деякі прийменники та усталені вирази, а також наголошувати певні слова. За правильні відповіді учасники опитування отримували корисний подарунок — промокод на безкоштовний доступ до платформи кіно та телебачення Київстар ТБ. Завдяки цьому подарунку найкмітливіші учасники матимуть можливість переглядати фільми, серіали, мультфільми, навчальні програми та навіть аудіокниги для малюків українською мовою. 

Переглянути третій епізод та дізнатися, кому ж вдалося перейти перевірку на знання української мови можна на YouTube-каналах 1+1 і ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Також нагадуємо, що рубрика «Плюсуй українську» виходить щочетверга в ефірі «Сніданку з 1+1» на телеканалі 1+1 Україна. Часовий слот —  з 09:00 до 10:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вживати назви соціальних мереж: пояснює мовознавець

До того ж контент транслюється на інших майданчиках проєкту, зокрема у тематичній Telegram-спільноті. Канал «Плюсуй українську» доступний за цим посиланням.

Новини по темі