Погода на вихідні: чого чекати від природи на наступні 4 дні (прогноз по різних регіонах України)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Прогноз погоди на вихідні по різних регіонах України
Pexels/Kelly Lacy

Завтра в Україні починаються довгі вихідні – у більшості людей буде 4 неробочі дні підряд. Яка погода на вихідні очікується в різних куточках країни?

Поділитися:

Погода на вихідні – це те, що цікавить багатьох. Адже на нас чекає 4 неробочі дні поспіль. Завтра Україна відзначає День захисників та захисниць, а п’ятниця 15 жовтня багато в кого переноситься на суботу 23 жовтня. Тож 14, 15, 16 та 17 жовтня – довгі вихідні і можливість поїхати у невеличку відпустку чи просто гарно провести час з сім’єю, друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привітання до Дня захисників та захисниць України 2021 (у прозі та віршах)

Погода на вихідні дні у різних регіонах країни

Загальний прогноз погоди по Україні на наступні 4 дні дали у «Сніданку з 1+1». Сьогодні та завтра у переважній більшості регіонів погода погіршиться, буде дощити.

Синоптик з Українського гідрометцентру Оксана Хала розповідає:

14 жовтня будуть дощі практично на всій території України. У п’ятницю, суботу і неділю буде переважати суха погода, температура підніметься максимум до +14-15℃. Суттєве потепління чи похолодання поки не передбачається.

Це узагальнений прогноз погоди. Та погода на вихідні буде дещо відрізнятися у різних регіонах країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покрова Пресвятої Богородиці: прикмети та що не можна робити

Погода у Києві на вихідні буде різною: спочатку 14-го жовтня буде дощ, температура повітря буде від +6 до +12℃. У наступні дні з 15 по 17 жовтня в столиці буде сухо, температура повітря прогріється максимум до +14℃.

Погода у Львові на вихідні буде радувати відсутністю дощу. Проте буде доволі прохолодно – від +2℃ до максимум +13℃. 

Дивіться відео від "ЖВЛ": Львів проти Харкова: який регіон країни виявиться найродючішим на зірок:

Якщо ви хочете поїхати в Буковель на ці 4 дні, треба дізнатися, яка буде погода в Карпатах на вихідні. 14 жовтні у горах очікується дощ, далі погода в Буковелі на вихідні буде лагіднішою до туристів: опадів не передбачається з 15 по 17 жовтня. Але треба бути готовими до того, що в горах вже прохолодно, є нічні заморозки. Наприклад, в Буковелі температура повітря у наступні 4 дні буде коливатися від -3℃ до усього +8℃.

Що ж буде в інших регіонах України? На півдні, в Одесі завтра буде без опадів, максимальна температура повітря буде +14℃. Далі буде 2 дні дощів і похолодання до максимум +12℃. У неділю погода в Одесі знову покращиться – опадів вже не буде, повітря прогріється до +15℃. Загалом в Одесі на ці дні очікується перемінлива погода під дією циклону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трекер корисних звичок: місяць змін від «Сніданку з 1+1» (формуємо корисні звички разом з дієтологом, фітнес-тренером та тренером з розвитку мислення)

У Харкові 14 жовтня очікується дощ, наступні 3 дні – без опадів. Максимальний температурний показник в цьому місті буде +14℃.

У Дніпрі дощитиме 14 та 16 жовтня, 15 та 17 жовтня будуть без опадів. Повітря прогріється від +6℃ до +15℃. Найтепліше буде в неділю 17 жовтня. 

Дивіться відео по те, яка погода буде у святкові дні в Україні:

Новини по темі