Переспівниця Лоуренс, улюблена гумористична ліга та добірка світських новин: Що дивитися на «1+1» цього тижня

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 24 по 30 липня.

Поділитися:

Ви намагаєтесь регулярно дивитися улюблений телеканал, та інколи все ж пропускаєте цікаві фільми чи телепрограми? Відтепер ми завчасно нагадуємо вам про найцікавіше. Відпочивайте з нами!

«Голодні ігри. Переспівниця», понеділок, 23:25

Якщо ви ще не хочете спати та думаєте, чим би себе розважити – зануртесь у постапокаліптичні пригоди прекрасної Катнісс від талановитого режисера Френсіса Лоуренса. Емоцій вистачить і на сьогодні, і на весь завтрашній день!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Запрограмуйте» свою дитину на щастя в особистому житті!

«Хазяйка», 20:15, по буднях.

Після роботи ви прагнете відволіктися та «перемкнути» думки з власного життя на не менш актуальне, але «художнє»? Тоді будь-яка серія мелодрами «Хазяйка» допоможе вам у цьому. Адаптація сценарію від талановитої письменниці Люко Дашвар, переконлива гра акторів Катерини Варченко, Володимира Горянського та інших не дозволить вам сумувати!

«Міняю жінку», по буднях об 11:55

Вам завжди кортіло відчути себе іншою жінкою? Ви хочете подивитись, як живуть інші українські родини та зайвий раз переконатися, що ваш чоловік – найкращий? Тоді черговий випуск улюбленого сімейного проекту потішить вас!

«Серена», вівторок, 23:25

Вражаюча історія кохання та ревнощів доби Великої депресії в Північній Кароліні. Успішний промисловець Джордж одружується на чарівній, вольовій Серені. Про такий шлюб можна тільки мріяти, адже кохана дружина, окрім іншого, стає йому вірним другом та партнером. Усе було б чудово, якби не таємниці кожного з членів подружжя, з яких виникають несамовиті ревнощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руда бестія: 5 головних фільмів Ізабель Юппер

«Іллюзіоніст», середа, 23:25

Американська костюмована драма, яку можна дивитись на одному подихові! У Відні (період 20-го сторіччя) з’являється дивний чоловік, що називає себе ілюзіоністом Айзенгаймом. Його незвичні вміння настільки вражають людей, що слава про них доходить до кронпринца Леопольда, який разом із нареченою Софією вирушає подивитися неймовірну виставу ілюзіоніста. З цього починається найцікавіше…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші та кохання: 5 фільмів про любов заможних дівчат і простих юнаків

 «Ліга сміху», п’ятниця, 20:15.

Добірний гумор, молоді, креативні команди, жарти яких уже стали «крилатими» та непідробна реакція членів журі… Черговий випуск найкращого гумористичного проекту в Україні допоможе вам завершити робочий тиждень на веселій, оптимістичній ноті!

«Знай наших», субота, 20:15.

Вам завжди було цікаво, як почувається іноземець, уперше завітавши в Україну? Ви неодноразово жартували на цю тему з друзями? Ви й самі любите подорожувати та відкривати для себе нові країни? Тоді готуйте собі смачненький смузі, та хутчіш вмикайте серіал, герої якого допоможуть вам розширити свій погляд на життя в Україні!

 «Світське життя», субота, 23:15.

Вам подобається спостерігати, як багаті та знамениті відповідають на сміливі запитання ведучої? Ви з нетерпінням чекаєте нову порцію новин з життя багатих та знаменитих від Каті Осадчої? Наступний випуск найкращого світського шоу країни знову вас не розчарує!

«Трава під снігом», неділя, 20:15

Ваш недільний вечір прикрасить зворушлива історія про життя двох систер Олесі та Саші, що залишаються без батьків. Саша швидко вирішить свою дою – покине дитину на руки сестри, продасть спільну квартиру та втече до Америки. А от як вижити простодушній, щирій Олесі? Їй доведеться пригнутися, як трава під снігом та вистояти!

Новини по темі