Як приготувати смузі: 5 рецептів для ефектної фігури

Як приготувати смузі: 5 рецептів для гарної фігури
freepik.com

Добірка вітамінних смузі на різний смак.

Поділитися:

Ніжні, густі, ароматні смузі досі не втрачають своєї популярності. Такі напої здатні освіжати, бадьорити та часто є улюбленими коктейлями для тих, хто худне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детокс-дієта: Як схуднути за допомогою смузі

Моя знайома смузі-мейкер розповіла, що за допомогою смузі можна скинути 2-3 кг за два тижні. Для цього потрібно вранці смакувати фруктово-ягідним смузі, а ввечері овочевим, - поділився ведучий Руслан Сенічкін.

 

ВІВСЯНИЙ СМУЗІ

Інгредієнти: банан, фініки, мигдаль (жменька), вівсяні пластівці можна запарювати або ж ні (5 ст. л.), знежирене молока (100 мл), мед (2 ч. л.)

Збиваємо всі інгредієнти блендером, розливаємо по склянках і, за бажання, додаємо до смузі трохи кориці.

СМУЗІ З БАНАНОМ І ГРУШЕЮ

Інгредієнти:

Банан – 1 шт.

Груша – 2 шт.

Мед – 20 г

Вівсяні пластівці – 40 г

Ягоди годжі – 10 г

Молоко – 300 мл

Лід – 100 г

У цьому смузі грушу можна сміливо замінити яблуком. А замість цукру смузі можна присмачити медом.

За порадою ведучого Руслана Сенічкіна, у цьому рецепті не варто використовувати багато вівсяних пластівців, адже вони швидко вбирають вологу. Таким чином, смузі може вийти дуже густим.

Всі інгредієнти збиваємо в блендері. Розливаємо напій по склянках – і вперед куштувати!

ЯГІДНИЙ СМУЗІ

Вітамінна бомба зі смородини, малини, полуниці. Взагалі можете поєднувати ті ягоди, які вам найбільше до вподоби. Замість цукру до смузі радять додати клиновий сироп або мед. Також до ягідної суміші додаємо м’яту. Заливаємо все кефіром, молоком або йогуртом і збиваємо в блендері.

ДИННИЙ СМУЗІ

Як тільки розпочнеться сезон динь, обов’язково приготуйте собі таке духмяне та поживне смузі. Для цього потрібно дрібно нарізати диню, покласти її в блендер, додати трохи лаймового соку та листочки м’яти. Збиваємо, сповнюємо вітамінним напоєм склянки – і насолоджуємося!

ЗЕЛЕНИЙ СМУЗІ

Овочі і фрукти зеленого кольору – низькокалорійні та містять багато вітамінів і мінералів. Вони швидко очищають організм і покращують обмін речовин.

Інгредієнти: салатне листя, шпинат, листя м'яти, ківі, яблуко, огірок, аґрус, яблука, лимон, лайм, селера, вода, мед.

Для приготування зеленого смузі потрібно поєднати листя салату, м’яту, додати до них сік із лимона та лайма, а також яблуко. На завершення збиваємо всі інгредієнти в блендері.