Ракетний обстріл Києва 21 березня: наслідки (фото)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Масований ракетний обстріл 21 березня: останні новини
t.me/VA_Kyiv

Наслідки масованого ракетного обстрілу столиці вранці 21 березня.

Поділитися:

Зранку 21 березня росіяни здійснили черговий масований ракетний обстріл, а головною ціллю ворога став Київ. Про наслідки атаки у столиці розповіла кореспондентка Христя Биковець наживо у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок — запрошення у "Сніданок з 1+1": Єгор Гордєєв оголосив про збір для військових

Ракетний обстріл 21 березня: наслідки

Загалом цього разу було пошкоджено 3 правобережних столичних райони:

  • Шевченківський: пошкоджено багатоповерховий житловий будинок із загорянням квартири; за іншою адресою загорілися авто; в деяких будинках вибуховими хвилями уражено вікна.
  • Святошинський: уламки пошкодили будівлю дошкільного навчального закладу, також зафіксовано пошкодження багатоповерхового житлового будинку та загоряння авто.
  • Подільський: уламки впали на територію нежитлової забудови та на дах житлового будинку із подальшим загорянням; також зафіксовано займання на даху нежитлової двоповерхової будівлі.

Усі екстрені служби працюють на місцях пригод, до ліквідації наслідків ракетного удару доєдналися і місцеві мешканці. Попередньо загиблих немає, відомо про 13 постраждалих, серед них — 11-річна дитина. 

Обстріл

Обстріл

Обстріл 

Фото: t.me/VA_Kyiv

За інформацією Повітряних сил, сьогодні ворог застосував дві балістичні/аеробалістичні ракети «Іскандер-М» (KN-23)/Х-47М2 «Кинджал» та 29 крилатих ракет Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Усі цілі було збито.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі