Рецепт від Руслана Сенічкіна: полунична сальса з томатами

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Мексиканська кухня: як приготувати полуничну сальсу

Секрети приготуваня гострої мексиканської страви в домашніх умовах.

Поділитися:

Полуничний сезон – час для смачних десертів. Ведучий 1+1 Руслан Сенічкін переконаний, що з солодкої ягоди можна також приготувати апетитну мексиканську страву.

У програмі Сніданок з 1+1 експерт поділився рецептом полуничної сальси з томатами та кінзою.

Інгредієнти

Полуниця – 10 шт.

Цибуля – 1 шт.

Томати – 2 шт.

Перець чилі – 3 шт.

Лимонний сік – 2 ст.л.

Кінза – 30 г.

Спеції за смаком.

Приготування

1. Промити полуницю.

Не мийте полуниця під струменем проточної води – це може пошкодити шкірку ягоди. Краще помістити полуницю в миску з холодною водою. Щоб ягода не втратила смак, не відривайте зелений кінчик, – радить Руслан Сенічкін.

2.  Відірвати хвостики, порізати полуницю.

3. Зняти з томатів шкірку. Порізати. Додати до полуниці.

Для приготування страви потрібна лише м'якоть помідорів, тому сік, що залишається на дошці, карще не виливати в миску з інгредієнтами, – каже Руслан Сенічкін.

4. Порізати половину цибулі. 

5. Почистити перець чилі від кісточок. Порізати. Додати до інших інгредієнтів.

6. Дрібно нарізати листя кінзи. Всипати в миску.

7. Додати лимонний сік.

8. Обережно перемішати суміш (сальсу), щоб вона не перетворилася на пюре.

9. Акуратно викласти сальсу на грінки. 

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю