Як приготувати фруктові оладки без лактозиУ програмі «Сніданок з 1+1» кулінарний блогер та експерт вегетаріанської кухні Едуард Насиров поділився рецептом смачних млинців з начинкою для Масляного тижня.

Гуляють на Масляну цілий тиждень. Найяскравішими розвагами цього свята є спалення дідуха, танці і, звісно, поїдання млинців, адже вони вважаються символом сонця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масляний тиждень 2017: 7 рецептів млинців на кожен день

До вашої уваги рецепт надзвичайно смачних млинців з припіком, якими можна потішити своїх близьких на свята.

МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ: Інгредієнти

Яйце – 1 шт.

Борошно пшеничне – 1/2 склянки

Борошно гречане – 1/3 склянки

Кефір – 1 склянка

Олія – 30 мл.

Горошок – 50 г.

Бринза – 100 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не погладшати за масляний тиждень

Шампіньйони – 50 г.

Перець болгарський – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Зелень, сіль і перець за смаком.

МЛИНЦІ З ПРИПІКОМ: Приготування

  1. Борошно змішати та просіяти через сито. Розбити у нього яйце та перемішати.

Щоб у борошні не утворювалися грудочки з тіста, спочатку потрібно розмішати борошно з яйцем, а інші інгредієнти додати наприкінці, – підказує Едуард Насиров.

  1. Вилити ву суміш кефір, додати за смаком трохи олії, цукор та інші спеції.
  2. Зелень дрібно нашаткувати і також вкинути до основи для тіста. Усе перемішати до однорідної маси.
  3. Залишити тісто на 10-15 хв. у прохолодному місці.
  4. Для начинки потрібно дрібно нашаткувати часник, цибулю, перець та гриби.

Не бійтеся експериментувати з начинкою, можете сміливо додавати ті продукти, які любите, – радить кулінар.

  1. Нашатковані овочі та гриби підсмажити на пательні до напівготовності. У кінці додати спеції за смаком.
  2. Бринзу нарізати кубиками.
  3. Зелений горошок вкинути на пательню з овочами та посмажити ще кілька хвилин.
  4. Щоб посмажити млинець, потрібно трохи тіста вилити на гарячу пательню, потім всередину викласти готову начинку. Зверху все посипати сиром і залити невеликою кількістю тіста.
  5. Смажити з обох боків по кілька хвилин.

Готові млинці можна прикрасити зеленню, помідорами та подавати зі сметаною.

Нагадаємо, нещодавно Едуард Насиров розповів, як приготувати лимонно-імбирні сирники.