Простий рецепт млинців із грибами та сиром
Читайте, як приготувати млинці з припіком за рецептурою кулінарного блогера.
Як приготувати фруктові оладки без лактозиУ програмі «Сніданок з 1+1» кулінарний блогер та експерт вегетаріанської кухні Едуард Насиров поділився рецептом смачних млинців з начинкою для Масляного тижня.
Гуляють на Масляну цілий тиждень. Найяскравішими розвагами цього свята є спалення дідуха, танці і, звісно, поїдання млинців, адже вони вважаються символом сонця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масляний тиждень 2017: 7 рецептів млинців на кожен день
До вашої уваги рецепт надзвичайно смачних млинців з припіком, якими можна потішити своїх близьких на свята.
МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ: Інгредієнти
Яйце – 1 шт.
Борошно пшеничне – 1/2 склянки
Борошно гречане – 1/3 склянки
Кефір – 1 склянка
Олія – 30 мл.
Горошок – 50 г.
Бринза – 100 г.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не погладшати за масляний тиждень
Шампіньйони – 50 г.
Перець болгарський – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Зелень, сіль і перець за смаком.
МЛИНЦІ З ПРИПІКОМ: Приготування
- Борошно змішати та просіяти через сито. Розбити у нього яйце та перемішати.
Щоб у борошні не утворювалися грудочки з тіста, спочатку потрібно розмішати борошно з яйцем, а інші інгредієнти додати наприкінці, – підказує Едуард Насиров.
- Вилити ву суміш кефір, додати за смаком трохи олії, цукор та інші спеції.
- Зелень дрібно нашаткувати і також вкинути до основи для тіста. Усе перемішати до однорідної маси.
- Залишити тісто на 10-15 хв. у прохолодному місці.
- Для начинки потрібно дрібно нашаткувати часник, цибулю, перець та гриби.
Не бійтеся експериментувати з начинкою, можете сміливо додавати ті продукти, які любите, – радить кулінар.
- Нашатковані овочі та гриби підсмажити на пательні до напівготовності. У кінці додати спеції за смаком.
- Бринзу нарізати кубиками.
- Зелений горошок вкинути на пательню з овочами та посмажити ще кілька хвилин.
- Щоб посмажити млинець, потрібно трохи тіста вилити на гарячу пательню, потім всередину викласти готову начинку. Зверху все посипати сиром і залити невеликою кількістю тіста.
- Смажити з обох боків по кілька хвилин.
Готові млинці можна прикрасити зеленню, помідорами та подавати зі сметаною.
Нагадаємо, нещодавно Едуард Насиров розповів, як приготувати лимонно-імбирні сирники.