Руслан Сенічкін відзначає день народження: 8 цікавих фактів про улюбленого ведучого

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслан Сенічкін відзначає 45-річчя: 8 цікавих фактів про ведучого – від роботи на радіо до поцілунку з роботом

Руслан Сенічкін відзначає 45-річчя: розповідаємо цікаві факти про ведучого – від роботи на радіо до поцілунку із роботом

Поділитися:

Ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін сьогодні, 27 вересня, відзначає свій день народження. Йому виповнюється 45 років.

З цієї нагоди редакція сайту 1plus1 ділиться цікавими фактами про його життя. Розповідаємо, як Сенічкін потрапив на телебачення і як став першим чоловіком, якому вдалося поцілувати гіноїда на ім'я Софія – людиноподібного робота у вигляді жінки.

► Сенічкін закінчив коледж за спеціальністю інженер, спеціаліст з інтелектуальних систем у мережі, а після навчання разом із мамою Вірою Антонівною працював на будівництві.

► Творчий старт ведучого відбувся на радіо — спочатку він був прибиральником, але паралельно дивився на ді-джеїв та ведучих, щоб навчатися у них. І це дало результат, який згодом призвів до блискучої кар'єри.

► Паралельно з роботою на радіо він вступив до Дніпропетровського національного університету на журналіста. Однак у якийсь момент розчарувався у професії та вирішив змінити напрямок роботи — з радіоведучого на піарника одного з відомих дніпровських клубів.

► Завдяки своєму знайомому Руслан прийшов на кастинг на ведучого 1+1 та залишився працювати у Сніданку з 1+1, і ось уже протягом 14 років є незмінним ведучим ранкової програми, що офіційно зафіксовано у Національному реєстрі рекордів України!

► Цікаво, що свою кар'єру телекулінара Руслан розпочав із пікніка із командою Сніданку з 1+1. Тоді директорка департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна запропонувала ведучому приготувати крильця на грилі. Усім так сподобалося, що вирішили готувати і в ефірі. Так, за роки з командою було створено понад 5 тисяч відеорецептів та видано 3 кулінарні книги-бестселери.

► Сенічкін підтримує благодійні справи та ініціативи. Разом із Людмилою Барбір він проводить кулінарні майстер-класи для дітей-переселенців, дітей війни, позбавлених батьківського піклування.

► Його найулюбленіше заняття – риболовля.

► Сенічкін став першим чоловіком, якому дозволила поцілувати себе найвідоміша людиноподібна робот Софія. Це сталося прямо в ефірі Сніданку з 1+1. Цікаво, що гіноїд відмовила в поцілунку навіть голлівудському актору Віллу Сміту! Руслан тепер має сертифікат про поцілунок на згадку.

 
Робот Софія в ефірі Сніданку

“Так !”- це слово, про яке мріяв Will Smith. Почути його від першої у світі дівчини-робота Sophia the Robot, яка перед цим відмовила у поцілунку Will Smith - емоції зашкалюють! В ефірі Сніданку говорили з Sophia the Robot про романтичні стосунки, поради для українців як стати щасливими, її заповітну мрію і …... вона запросила мене на вечерю 😀 #моядитячамрія

Опубліковано Русланом Сенічкіним Пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін назвав 6 книжок, які варто прочитати, щоб дізнатись справжню історію України

Новини по темі