Руслан Сенічкін готується вийти на велику сцену

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий 1+1 не лише вправний кулінар, а й співоча душа.

Поділитися:

Народний телекулінар Руслан Сенічкін не тільки смачно готує та веде ранкове шоу Сніданок з 1+1, а й співає. Улюблений ведучий заспівав про кохання на телекухні під час зйомок свіжих випусків своєї рубрики! Чудовий вокал ведучого вже не вперше завойовує серця прихильниць. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін: «Головне, щоб 2018-й був роком миру»

Днями у мережі з’явилося відео, де тенор Сенічкін пристрасно заспівав кавер на хіт Віктора Павліка зі словами: «Ти подобаєшся мені! Хочеш, я тебе нагодую?». Спів завершується поцілунком – дівчина на знімальному майданчику, куштуючи шоколадний десерт, цілує Руслана. Всю кулінарну серію зі співочим Русланом та загадковим поцілунком можна побачити в ефірі «Сніданку» в День Святого Валентина 14 лютого.

У коментарях до жартівливого відео зірки посипалися не просто заохочувальні відгуки, а навіть відеоспів на кухні фанаток Сенічкіна. Глядачка Яна надіслала і свій відеоспів на кухні… і стала героїнею ефіру!

Як нам стало відомо, уже п’ять років продюсери вокальних шоу час від часу запрошують Руслана до участі в програмах, редактори щоразу вигадують нові приводи, щоб мотивувати його заспівати у прямому ефірі «Сніданку», на YouTube можна знайти його участь у сліпих прослухуваннях у шоу «Голос Країни».

Також нещодавно телеведучий поділився на своїй офіційній сторінці у фейсбуку відео з-за лаштунків церемонії «Viva! Найкрасивіші 2017». Ролик записала колега Руслана і ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, на ньому Сенічкін не стримав емоцій і, не помічаючи нікого в грін-зоні, став підспівувати Юлії Саніній з гурту The Hardkiss!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітвіцька, Барбір і Осадча зачарували образами на червоній доріжці церемонії Viva!

«Просто караоке! Душа співає і проситься на сцену! Я обожнюю цей гурт! Співаю їхні хіти і на кухні, і в машині. І от побачив на #Viva... замріяно закрив очі. Не втримався і як заспівав! А тут Соломія Вітвіцька, яка була поряд, непомітно ввімкнула телефон. Ох ця зірка журналістики!» - написав Руслан.

Попри море позитивних відгуків, Руслан досі тренується на кухні та роздумує, чи виходити йому на велику сцену: «Не знаю, що з цього може вийти, але мені хочеться співати для людей. Якщо робити крок до великої сцени, то моя мрія - спочатку спробувати виступити в дуеті зі співачкою чи співаком J. Може, хтось із професіоналів стане для мене таким тренером-наставником. Дуже надихають мене наші глядачки, які надсилають відео своїх пісень на кухні! Готуємо караоке у Сніданку», – поділився враженнями Руслан.

Стежте за піснями у виконанні неперевершеного співочого кулінара на його офіційній сторінці у Фейсбук. Кожен пост - то хіт!

Новини по темі