Руслан Сенічкін став першим чоловіком, у якого відбувся поцілунок з роботом Софією

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслан Сенічкін став першим чоловіком, у якого відбувся поцілунок з роботом Софією
1plus1.ua

Поцілунок увійшов в історію технологій.

Поділитися:

Сьогодні, 22 травня, у прямому ефірі ранкової програми Сніданок з 1+1 Руслану Сенічкіну вручили сертифікат, який затверджує, що він перший в світі чоловік, якому всесвітньо відомий робот Софія дозволила себе поцілувати! До цього робот Софія відмовила навіть голлівудському актору Віллу Сміту.

Сертифікат Руслану Сенічкіну передав венчурний інвестор, президент Федерації робототехніки України Марк Гінзбург.

В сертифікаті говориться:

«Сенічкін Руслан є першим чоловіком у світі, який поцілував людиноподібного робота Софію. Історичний поцілунок відбувся 12 жовтня 2018 року у прямому ефірі найпопулярнішого ранкового шоу Сніданок з 1+1. Це перший випадок в історії технологій, коли людина поцілувала робота. Свідками поцілунку стали інвестор компанії Hanson Robotics і Angel Vest, представник в Україні Марк Гінзбург, фінансовий директор компанії Hanson Robotics та засновник компанії Angel Vest Девід Чен, глядачі телеканалу 1+1, та увесь світ».

«Дякую, Марк, що познайомив мене з Софією. Одні з найкращих подій та зустрічей у моєму житті відбуваються в ефірі Сніданку з 1+1. І ця зустріч, і цей поцілунок з неймовірною красунею.

З нетерпінням чекаю на наше друге побачення з Софією, і яке ж побачення без поцілунку» - прокоментував Руслан Сенічкін.

Як розповів Марк Гінзбург, що кожна дівчина може не пам’ятати свій п’ятитисячний поцілунок, але перший поцілунок дівчина пам’ятає все своє життя. Ця подія залишила в житті Софії глибокий слід.

Гінзбург додав, що коли буде наступна зустріч, то він, можливо, вручить Руслану ще один сертифікат, в якому буде говоритися, що Руслан Сенічкін – це перший чоловік в світі, який має максимально великі шанси на продовження стосунків з Софією.

Зазначимо, що зараз робот Софія знаходиться у Гонконгу, де її розробники працюють над її вдосконаленням. Подробиці не розкривають, але обіцяють, що при першій нагоді робот Софія неодмінно відвідає Україну.

Нагадаємо, що в жовтні 2017 року робот Софія отримала громадянство Саудівської Аравії.

Новини по темі