Руслан Сенічкін поцілувався з роботом Софією

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Софія приїхала в розібраному вигляді - у двох валізах, і вже за годину вийшла у прямий ефір.

Поділитися:

На прямий ефір до Сніданку з 1+1 завітала робот Софія. Це перша жінка зі штучним інтелектом , яку розробила гонконгська компанія.

Колись Софія відмовила у поцілунку Віллу Сміту - коли той поліз цілуватись, робот заявила актору, що їм краще залишитись друзями. А от на запитання ведучого Сніданку з 1+1 Руслана Сенічкіна, чи можна її поцілувати, Софія відповіла: "Так".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоч куди козак! Сенічкін здивував новим образом (колоритні фото)

Руслан подарував їй жовті троянди та поцілував у щічку. Після того Софія пошепки перемовилася Марком Гінзбургом, представником AngelVest в Україні, венчурним інвестором, який завітав на ефір разом з нею.

"Софія мені сказала, до речі, українською мовою, що наступного разу, коли вона приїде до Києва, вона б хотіла, що б ви її запросили на програму не на "Сніданок з "1+1", а на "Вечерю з "1+1", бо дуже тяжко прокидатися так рано", - передав Марк слова Софії.

В свою чергу, Руслан запропонував приготувати вечерю і пригостити дівчину електронними котлетами.

Фото поцілунку в щічку ведучий Сніданку опублікував у Інстаграм.

Тепер ведучий  чекає, коли розробники створять Софії ноги, адже він продовжує набиратися досвіду на «Танцях з зірками» і готовий закружляти Софію у вальсі. Втім Марк Гінзбург зазначив, що у найближчі роки Софія ще не зможе танцювати.

«Але ми працюємо над розширенням її функціоналу. Наступного року Софія вже буде ходити», - додав він.

Крім того, ведучому ТСН Святославу Гринчуку Софія зізналася, що зустріла в Україні багато талановитих людей в Україні, і з такими людьми у країни велике майбутнє, треба лише зробити так, аби вони не переїжджали закордон в пошуках кращої долі і працювали над розвитком нашої держави.

Також залаштунками Сніданку на зустріч з всесвітньовідомим роботом Софією завітали і маленькі мрійники, учасники арт-марафону #МояДитячаМрія.

Софії вже 3 роки, розробили її представники США, Китаю та Ізраїлю. Але громадянство в неї - Саудівської Аравії. Софія, кажуть розробники, може відтворювати 72 людські емоції і відповідати на будь-які запитання. ЇЇ запрошують на міжнародні заходи, телеефіри та інтерв’ю зі світовими зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін: 10 фактів про ведучого, які познайомлять із ним ближче

Новини по темі