Руслана Сенічкіна розчулило привітання з днем народження в ефірі "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслана Сенічкіна зворушливо привітали з днем народження в ефірі Сніданку з 1+1

В ефірі "Сніданку з 1+1" привітали ведучого Руслана Сенічкіна.

Поділитися:

Сьогодні, 27 вересня, свій день народження відзначає ведучий «Сніданок з 1+1», що виходить щодня з 7:00 до 9:30 на телеканалі «1+1 Україна», Руслан Сенічкін. Йому виповнюється 44 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін вперше за довгий час поділився світлиною з мамою

Людмила Барбір дуже зворушливо привітала маму Руслана Сенічкіна з іменинником:

"Я дуже хочу привітати близьку нашій редакції людину, жінку, Віру Антонівну,  і подякувати їй за її скарб та привітати її зі світом. Цей скарб в ефірі "Сніданку" вже 13 років, зі мною особисто - 10 років. Тому многая літа вам та міцного здоров'я. Ми прекрасно знаємо, наскільки ви цінні для Руслана і наскільки безмежно він вас любить. Вітаємо вас і всього найкращого. Дякуємо вам за найкращого сина на світі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін встановив новий рекорд на українському телебаченні

Руслан Сенічкін дуже розчулився такому привітанню, а також зізнався, що мама дивиться ефір та передав їй привіт.

У програмі ЖВЛ ведучі та працівники каналу "1+1 Україна" привітали Руслана з днем народження, а також підготували для нього ексклюзивний сюжет з вітаннями.  

"Руслан Сенічкін у житті такий самий, як і на екрані. От ви його не відрізните", - розповідає Ірина Гулей, креативна продюсерка "Сніданку з 1+1".

За словами колег, Руслан знаходить спільну мову з усіма, навіть тоді, коли спільною мовою з ними він не володіє буквально. 

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Сніданок в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі