Швидко та просто: 5 варіантів смачної вечері

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Приготуйте смачну вечерю за півгодини

Поділитися:

Для приготування цих смачних страв вам знадобиться близько 30 хвилин. Оригінальні рецепти від Руслана Сенічкіна зроблять ваш вечір особливим. Ми підготували для вас добірку із п'яти надсмачних ідей, що будуть до вподоби вашим рідним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидко та просто: 5 зимових рецептів

САЛАТ З КРАБОВИМИ ПАЛИЧКАМИ І ФЕТОЮ 

Інгредієнти:

Фета - 70 г

Огірок - 2 шт.

Кунжут - 30 г

Рукола - 30 г

Апельсин - 1 шт.

Авокадо - 1 шт.

Маш-салат - 30 г

Оливкова олія - 1 ст. л.

Крабові палички - 100 г

Приготування:

1. Змішати в окремій мисці листя руколи, листя салату-маш, нарізані крабові палички та оливкову олію.

2. На окремій тарілці оформити страву. Додати сиру фета, м'якоть апельсину та скибочки авокадо. 

3. Посипати насінням кунжуту. 

ТОМАТНИЙ СУП ІЗ МІДІЯМИ

Інгредієнти:

1 цибулина

70 г мідій

100 г селери

200 г томатів

1 морквина

4 помідори

2 зубки часнику

800 мл овочевого бульйону

2 болгарських перці

Зелень і спеції за смаком.  

Руслан Сенічкін ділиться рецептом вітамінного супу з томатів та ніжних мідій. Деталі приготування дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів пісних супів від Руслана Сенічкіна

РИСОВА ЛАПША З КРЕВЕТКАМИ ТА ОВОЧАМИ 

Інгредієнти:

150 г лапші

1 морквина

20 г кунжуту

2 зубки часнику

15 креветок

соєвий соус

кунжутне масло

2 шт. болгарського перцю

зелень і спеції

Приготування:

1. Розігріти пательню. Смажити моркву, перець, часник та креветки. 

2. Додати на пательню кунжутного масла, соєвого соусу та лапшу. 

3. Прикрасьте страву зеленню та кунжутним насінням. 

САЛАТ КРАБИ З АНАНАСОМ

Інгредієнти:

250 г рису

150 г сиру

200 г ананасів

200 г крабових паличок

2 огірки

1 цибулина

гірчиця

несолодкий йогурт

спеції

Приготування:

1. Змішати в окремій посудині рис, нарізані огірки, цибулю та натертий твердий сир.

2. Додати нарізані крабові палички, йогурт та гірчицю. 

3. Посоліть та перемішайте салат.

4. Оформіть страву. Викладіть у форму ананас, салат та листя руколи. Додайте слайси авокадо. 

ПЕРЕВЕРНУТИЙ ПИРІГ З МАНДАРИНІВ

Інгредієнти:

цукор - 150 г

борошно - 220 г

розпушувач - 1 ч. л.

мандарини - 6 шт

яблучний оцет - 1 ст. л.

рослинна олія - 1 ст. л.

вершкове масло - 30 г.

тростинний цукор - 100 г

мигдальне молоко - 100 мл

Приготування:

1. Змастити форму для випікання борошном. Додати тростинного цукру.

2. Почистити мандарини та розрізати на рівні частини. 

3. Замісити тісто. Змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль. Перемішати.

4. Додати мигдальне молоко, яблучний оцет, рослинну олію і ванільний екстракт.

5. Викласти мандарини у формочку. Залити тісто. Випікати пиріг при температурі 180 градусів впродовж 30 хв. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 простих рецептів печива для затишного настрою

 

Новини по темі