Рецепт сирної паски з цукатами від Руслана Сенічкіна
Хоча б один раз у житті потрібно власноруч приготувати паску на Великдень.
У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився смачним рецептом сирної шоколадної паски з апельсиновими цукатами.
Домашні кулінари нарікають, що важко самотужки впоратися із дріжджовим тістом – воно дуже примхливе.
Ведучий 1+1 запрпопнував рецепт паски, яку легко та швидко приготувати на Великдень.
Інгредієнти:
Домашній сир – 300 г.
Вершкове масло – 50 г.
Какао – 1 ч.л.
Сметана – 50 г.
Ванільний цукор – 2 ч.л.
Цукати – 100 г.
Білки – 2 шт.
Борошно – 2 ст.л.
Приготування:
1. У миску з сиром додати вершкове масло, какао, ванільний цукор, сметану та звичайний цукор.
Вимісити суміш до однорідної маси за допомогою блендера.
2. Додати борошно та збити з сирною масою.
3. Додати збиті білки (двох яєць), щоб паска вийшла пухкою та ніжкою. Перемішати лопаткою.
4. Нарізати цукати та додати у тісто. Перемішати.
Щоб продукт не прилипав до ножа, його змочують у воді.
5. У форму для випікання помістити пергамент. Змастити його вершковим маслом і трохи присипати борошном.
6. Помістити тісто у форму. Запікати при 160 градусах 1–1,5 год.
7. Зверху намастити паску глазур'ю (збиті білки з цукром). Посипати солодкими прикрасами.