Рецепт сирної паски з цукатами від Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Хоча б один раз у житті потрібно власноруч приготувати паску на Великдень.

Поділитися:

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився смачним рецептом сирної шоколадної паски з апельсиновими цукатами.

Домашні кулінари нарікають, що важко самотужки впоратися із дріжджовим тістом – воно дуже примхливе.

Ведучий 1+1 запрпопнував рецепт паски, яку легко та швидко приготувати на Великдень.

Інгредієнти:

Домашній сир – 300 г.

Вершкове масло – 50 г.

Какао – 1 ч.л.

Сметана – 50 г.

Ванільний цукор – 2 ч.л.

Цукати – 100 г.

Білки – 2 шт.

Борошно – 2 ст.л.

Приготування:

1. У миску з сиром додати вершкове масло, какао, ванільний цукор, сметану та звичайний цукор.

Вимісити суміш до однорідної маси за допомогою блендера.

2. Додати борошно та збити з сирною масою.

3. Додати збиті білки (двох яєць), щоб паска вийшла пухкою та ніжкою. Перемішати лопаткою.

4. Нарізати цукати та додати у тісто. Перемішати.

Щоб продукт не прилипав до ножа, його змочують у воді. 

5. У форму для випікання помістити пергамент. Змастити його вершковим маслом і трохи присипати борошном.

6. Помістити тісто у форму. Запікати при 160 градусах 1–1,5 год.

7. Зверху намастити паску глазур'ю (збиті білки з цукром). Посипати солодкими прикрасами. 

Новини по темі