Сніданок з 1+1 проведе благодійний марафон в День Святого Миколая

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 проведе благодійний марафон в День Святого Миколая
1plus1.ua

На вас чекає майстер-клас від Алли Мазур та зустріч з Катериною Кухар

Поділитися:

Третій рік поспіль в День святого Миколая, 19 грудня, Сніданок з 1+1 в прямому ефірі проведе благодійний марафон, виручені кошти від якого підуть на здійснення бажань тяжкохворих дітей - підопічних проекту «Здійсни мрію».

Починаючи з 6.30, протягом тригодинного марафону до студії Сніданку завітають зіркові гості, які нададуть власні ексклюзивні подарунки для благодійного онлайн-аукціону. Так, будь-який бажаючий може позмагатися за особисту зустріч з примою-балериною Національної опери і суддею «Танців з зірками» Катериною Кухар, індивідуальний матер-клас ведучого від Алли Мазур, рукавиці від легендарного воротаря київського «Динамо» Олександра Шовковського, а Руслан Сенічкін розіграє участь у зйомках власної кулінарної рубрики «Правила сніданку». Свої лоти також нададуть Дмитро Комаров, MONATIK, студія «Квартал 95», DZIDZIO, Ахтем Сеітаблаєв, Андре Тан, Гарік Корогодський, Савва Лібкін і багато інших.

«Благодійні марафони стали вже доброю традицією для Сніданку. Над ними наша команда працює з особливим натхненням. Ми вдосконалюємо цю складну телевізійну форму. Увага глядачів і зібрані під час ефіру кошти - це особлива нагорода для нас, - зазначає керівник «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна. - Ми раді, що з кожним разом число наших однодумців зростає, і до цієї ініціативи приєднується все більше відомих людей, які надихають своїм прикладом. У День святого Миколая кожен може стати чарівником і подарувати диво тим, кому це так необхідно».

Торги триватимуть цілий день на сторінці Сніданку в Facebook і завершаться о 19:00. Купити подарунок від зірки зможе кожен, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду «Ти не один».

Всі зібрані за подарунки кошти будуть спрямовані на здійснення бажань тяжкохворих дітей з проекту «Здійсни мрію», покликаного дарувати радість і здійснювати великі бажання тисячів маленьких пацієнтів з усієї України, для яких кожен прожитий день - це диво. Позитивні емоції дозволяють їм хоч ненадовго забути про процедури, біль і хвороби, позитивно впливають на життєві показники і на процес лікування, дарують надію та віру в краще. Куратори проекту - Олександра Лобода і Лідія Таран.

Нагадаємо, Сніданок з 1+1 регулярно проводить благодійні марафони, допомагаючи зібрати гроші на лікування онкохворих дітей, допомога людям похилого віку і бездомних тварин.

Новини по темі