Сніданок з 1+1 та Наталія Мосейчук проводять благодійний марафон

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Зірки зібрали кошти на відкриття нового класу в Охматдиті.

Поділитися:

Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, «Сніданок з 1+1» разом з куратором проекту «Право на освіту» Наталею Мосейчук проводить благодійний марафон, аби зібрати кошти на відкриття нового класу Школи Супергероїв у відділенні гемодіалізу в Охматдиті.

Зранку в студії «Сніданку з 1+1» до ведучих Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва приєдналася куратор проекту «Право на владу» Наталія Мосейчук. Під час зворушливого ефіру команда проекту здійснила мрію маленького Рустама, який понад усе бажав завести чотирилапого друга. Команда чарівників подарувала йому цуценя німецької вівчарки. Музичною окрасою випуску став виступ MONATIK, який у супроводі учасників «Голос.Діти» виконав акустичну версію пісні «Жизнь поет». Окрім того, тренер вокального проекту «1+1» презентував свій лот - екскурсія за лаштунки власного концерту.

Зараз же на сторінці «Сніданку з 1+1» у Facebook  усі бажаючі можуть позмагатися за благодійні лоти від відомих українців. Станом на 14:30 загальна сума ставок становить понад 300 тисяч гривень. А найбільшу ставку у 60 тисяч гривень пропонують за рік навчання в дитячому садочку А+ "Академія Сучасної Освіти". Серед найбільш популярних лотів також запрошення на зйомки серіалу «Школа», за який фанати вже готові викласти 35 тисяч гривень, і ставки продовжують підніматися. Також активне змагання йде за освітню подорож до Оксфорду від Study.ua, за яку пропонують 30 тисяч гривень; можливість стати співведучим шоу «ХЕППІ РАНОК» НА ХІТ FM та тренування з верхової їзди у компанії ведучої ТСН Лідії Таран, за які віддають по 13 та 11 тисяч гривень відповідно.

Крім того, з благодійною метою усі бажаючі мають змогу позмагатися за майстер-клас з фотографії від ведучого «Світ навиворіт» Дмитра Комарова, урок гри на гітарі від тренера «Голосу країни» Сергія Бабкіна, урок з майстерності інтерв'ю від Наталії Мосейчук, онлайн-курс «Папа бренду» від гуру маркетингу Андрія Федоріва, майстер-клас із культури мовлення від Олександра Авраменка, тренінг «Як успішно пройти кастинг» від Людмили Барбір, три персональні тренування в басейні від Олега Лісогора, майстер клас управління яхтою від Єгора Гордеєєва, урок класичного танцю від відомої балерини та судді «Танців з зірками» Катерини Кухар, спільна фотосесія зі співачкою Іриною Федишин, персональний урок з англійської мови від Володимира Остапчука та багато іншого.

Торги за благодійні лоти триватимуть протягом усього дня до 19:00 на сторінці «Сніданку з 1+1» у Facebook. Тоді ми і дізнаємося імена чарівників, які не лише отримають унікальні лоти, а й допоможуть тяжкохворим діткам реалізувати їх право на освіту.

Також усі небайдужі українці можуть просто перерахувати свій внесок на розвиток освіти при лікарнях на рахунок БО "ТИ НЕ ОДИН" БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА": р/р 26004020040834 (грн),( EUR),(USD), в АБ «Південний», МФО 328209, Код ЕДРПОУ 41565550. Призначення: «Благодійний внесок» (обов’язково вказувати).

Нагадаємо, акція спрямована на підтримку соціального проекту «Право на освіту», яким опікується ведуча ТСН Наталія Мосейчук. Вона разом з колегами, волонтерами, вчителями, лікарями, командою громадської організації Small Heart with Art, а також Благодійного фонду «КОЛО»  вже рік звертають увагу на гарячу проблему – майже у всіх дитячих лікарнях України втрачено школи, діти перебувають в ізоляції, не отримують якісної освіти, відстають від однолітків. Для розвитку Школи в лікарні Охмадид та відкриття нового класу потрібно щонайменше 600 000 гривень, з яких 500 000  підуть на ремонт і обладнання, а ще 100 000 стануть основою гонорарного фонду для оплати роботи  вчителів.

 

Новини по темі