Сніданок з 1+1 запрошує українців долучитися до благодійного марафону на підтримку літніх людей

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 запрошує українців долучитися до благодійного марафону на підтримку літніх людей

Найвідоміші українськи актори, музиканти та співаки підтримають благодійний аукціон.

Поділитися:

Вже завтра, 13 травня, о 6:45 в ефірі ранкової програми Сніданок з 1+1 розпочнеться благодійний марафон, метою якого є збір коштів для допомоги літнім людям. 

Найвідоміші українськи актори, музиканти та співаки підтримають благодійний аукціон Сніданку. Свої ексклюзивні речі для участі в аукціоні наддадуть співачки Ёлка та Віра Брежнєва, Валерій Харчишин, гурт Потап і Настя, актор Олексій Вертинський, Ольга Горбачова, Іван Дорн, Олег Скрипка, лідер групи «ТІК» Віктор Бронюк та Фелікс Шиндер разом з групою «Деньги вперед». Разом зі своїм лотом до студії завітає і меценат і координатор благодійної організації «Життєлюб» Гарік Корогодський.

Окрім зірок, до аукціону долучиться мер Дніпропетровська Борис Філатов з ексклюзивним лотом – м’ячем з автографами усіх спортсменів баскетбольного клубу «Дніпро».

Руслан СенічкінУчасть в аукціоні візьмуть також лоти ведучих телеканалу 1+1 -  Лідії Таран та Руслана Сенічкін. У якості лота Лідія Таран підготувала екскурсію до студії ТСН, а Руслан Сенічкін - збірник власних кулінарних книг та запрошення за лаштунки Сніданку.

«За допомогою нашого марафону ми хочемо не лише зібрати кошти на будівництво кінотеатру під відкритим небом для літніх людей, а й нагадати українцям про  те, як важливо допомагати старшим, дарувати їм свою любов та повагу, дбати та піклуватися про них. В нашій країні, на жаль, саме пенсіонери часто залишаються на самоті – без уваги суспільства та навіть рідних. Тому ми намагатимемося змінити цю ситуацію, та пропонуємо усім небайдужим долучитися до благодійного марафону!», - зауважила шеф-редактор програми Юлія Жмакіна.

Аукціон триватиме протягом всього дня на сторінці Сніданку у Facebook. Придбати подарунок від улюбленої зірки зможе кожен, хто запропонує найбільшу суму та перерахує її на рахунок БО «Життєлюб».

 Сніданок з 1+1 запрошує усіх бажаючих приєднатись до благодійного аукціону, що пройде у п’ятницю 13 травня з 6:45 до 19:00. Деталі на сторінці Сніданку у Facebook

Детальніше про «Життєлюб» можна дізнатись за посиланням

Новини по темі