Стали відомі імена переможців фітнес-челенджу РуйнівникиМлинців

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
 Руйнівники Млинців - Сніданок з 1+1 оголосив переможців фітнес-челенджу
1plus1.ua

Сьогодні фіналісти завітали до студії Сніданку з 1+1

Поділитися:

Сьогодні в прямому ефірі Сніданку з 1+1 постійні експерти ранкового шоу та куратори челенджу #РуйнівникиМлинців – лікар-дієтолог Наталія Самойленко та зірковий фітнес-тренер Ксенія Литвинова оголосили переможницю та познайомилися із фіналістками проету, які за допомогою простих порад із здорового харчування та вправ у домашніх умовах позбулися понад 20 кілограмів. Упродовж трьох місяців у межах челенджу команда Сніданку з 1+1 допомагала українцям позбутися зайвих сантиметрів, стати на шлях здорового способу життя та підготуватися до літа.

Переможницею челенджу стала глядачка із Апостолова – Олеся Штик, якій за три місяці вдалося скинути 9 кілограмів та зменшити об’єми на 16 см. 

Друге місце посіла глядачка Світалана Щитка з Глухова, яка схудла на 6,5 кілограмів. А надихнула її на зміни ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс, яка минулого літа позбулася понад 10 кілограмів у межах проекту «Неля худне». Ведуча особисто привітала Світлану в студії та подарувала книжки Наталії Самойленко та Євгена Клопотенка від видавництва #книголав.

І бронзу челенджу #РуйнівникиМлинців отримала Інна Балбазан із Вознесенська, яка за три місяці показала результат – мінус 5 кілограмів. Інна – мама чотирьох дітей, вона пережила розлучення та поборола міому, проте не втратила силу духу та твердо вирішила відновити свою форму та дотримуватись здорового способу життя.

Експерти Сніданку з 1+1 закликають і надалі дотримуватися здорового харчування та активного способу життя.

Всі тренування та поради, які експерти давали протягом челенжджу #РуйнівникиМлинців, можна знайти в соцмережах Сніданку з 1+1 та групі однодумців у Facebook

Новини по темі