Тіна Кароль зустріла День Миколая в етношубі та туфлях-пряниках

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Тіна Кароль зустріла День Миколая в етношубі та туфлях-пряниках | 1+1

Казковий образ!

Поділитися:

До Дня Святого Миколая, вже п’ятий рік поспіль, 19 грудня прямий ефір ранкового шоу «Сніданок з 1+1» проходить у форматі благодійного марафону. Цього дня у студії ведучі презентують зіркові лоти, за які протягом дня змагаються глядачі телеканалу. Усі кошти від аукціону йдуть на здійснення заповітних бажань важкохворих діток – підопічних проекту «Здійсни мрію».

Ведучими цьогорічного святкового ефіру стали Руслан Сенічкін, Лідія Таран, Тіна Кароль, Єгор Гордєєв та юний Євген Лебедин. Протягом трьохгодинного прямого ефіру до студії «Сніданку» завітали українські зірки, серед яких MONATIK, солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна та зірка YouTube – Jerry Heil. Усі вони неабияк готувалися до ефіру та вражали яскравими образами.

Куратор проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран перевтілилась у чарівну фею. Ведуча обрала собі ніжну сукню-міді молочного відтінку зі сріблястими блискітками, яку прикрашав широкий пояс.

Співведуча святкового ефіру Тіна Кароль відкривала благодійний марафон піснею «Щедрик», яку виконала разом із дитячим хором «Веснянка». На відкритій терасі вона була в традиційному гуцульському одязі, а до студії співачка вийшла у класичній твідовій сукні з об’ємними ґудзиками. Довершеності образу додало взуття – туфлі на високих підборах, які нагадували імбирні пряники. До слова, згодом у студії «Сніданку» співачка допомагала Руслану Сенічкіну випікати святкове печиво.

Єгор Гордєєв та Євген Лебедин перевтілилися в ельфів-помічників. У прямому ефірі вони з’явились в однакових костюмах яскравого зеленого кольору з новорічним принтом.

Доволі стриманий образ обрав Руслан Сенічкін: класична біла сорочка, чорний жилет та штани темно-багряного кольору.

Jerry Heil завітала до студії у білому худі та широких штанах рожевого кольору. Традиційно співачка вражала стильним мейкапом, зробивши акцент на яскравих стрілках. У прямому ефірі молода співачка-блогер виконала пісню #моядитячамрія, яку подарувала проекту «Здійсни мрію».

Юлія Саніна вдягла зелений гольф та сіру картату спідницю. Зібране волосся і подвійний ланцюжок на шиї додавав елегантності її образу.

Мультиартист MONATIK увірвався до ефіру «Сніданку» в новорічному образі. Тренер вокального шоу «Голос країни-10» обрав для марафону червоний светр у своїй фірмовій стилістиці зі сніговиками, сніжинками та написом «РИТМОLOVE», а доповнив образ яскравими шкарпетками.

Ведучі та зіркові гості також презентували свої лоти у прямому ефірі ранкового шоу. Тож кожен охочий може позмагатися за дизайнерську сукню від Ольги Навроцької, яку Тіна Кароль одягала для зйомок у музичному фільмі «Різдвяна історія», артистка також презентувала у якості лоту ексклюзивну каблучку з діамантами «Зимові зорі» від «Укрзолото», подорож на зеленому тролейбусі разом з Русланом Сенічкіним, можливість взяти участь у зйомках нового кліпу Jerry Heil, вийти на сцену разом з мультиартистом Дмитром Монатіком під час концерту, ексклюзивний майстер-клас з вокалу від Юлії Саніної та 2 VIP-квитки на всі прямі ефіри розважальних шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» від Лідії Таран.

Перелік усіх зіркових лотів марафону можна переглянути на сторінці «Сніданку з 1+1» у Фейсбук, там і триватимуть торги до 19:00.

Взяти участь у благодійному марафоні може кожен охочий. Результати аукціону будуть оголошені у ТСН о 19:30.

Долучайтесь до аукціону і ви. Всі кошти передаються на здійснення мрій підопічних проекту «Здійсни мрію».

БО «ТИ НЕ ОДИН» БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА

Код ЕДРПОУ 41565550

IBAN – UA 41 328209 00000

26007050040834 (UAH/ USD/ EUR)

МФО – 328209, АБ Південний.

Призначення платежу : Благодійний внесок (пожертва)

Дивись, як MONATIK здійснив мрію маленької прихильниці у прямому ефірі:

Читай більше про «Різдвяну історію з Тіною Кароль» тут:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі