ТОП-7 найбільш очікуваних українських фільмів 2019 року

Прем'єри фільмів 2019 року

Український кінематограф продовжує здобувати нових прихильників.

Поділитися:

Наші стрічки все частіше беруть участь в міжнародних кінофестивалях і б’ють вітчизняні рекорди касових зборів. До прикладу, фільм «Я ти він вона» досягнув найбільших касових зборів у історії Незалежної України всього за 6 днів. Так само успішним був дебют Юрія Горбунова у якості продюсера стрічки-хіта «Скажене весілля».

Які прем’єри підготував глядачам 2019 рік?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 найкращих фільмів 2018 року

Чорний ворон

Прем’єра відбудеться у 2019 році

Історію з книги «Залишенець. Чорний ворон» Василя Шкляра згодом можна буде не лише прочитати, а й подивитися на великому екрані. Цей історичний роман розповідає про українських повстанців, які боролися проти радянської влади у 20-х роках ХХ століття.

«Екранізація «Чорного ворону», звичайно, буде відрізнятися від книги, але ми обов’язково дотримаємося ідеологічних поглядів автора. У роботі над стрічкою ми співпрацюємо з Василем Шкляром і очікуємо його на знімальному майданчику», – зазначає режисер Тарас Ткаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто зіграє у новому українському фільмі Чорний ворон

Гуцулка Ксеня

Прем’єра 7 березня 2019 року

Це модернова мелодрама в стилі українського танго, яка орієнтована на широку аудиторію.

У карпатське селище Ворохта в 1939 році прибувають емігранти з Америки, які колись тут жили, щоб знайти наречену для молодого Яро. Він отримає свій мільйонний спадок за умови, що одружиться з українкою. Хлопець знайомиться з багатьма дівчатами, але закохується у гуцулку на ім’я Ксеня.

У зйомках мюзиклу взяли участь дівчата з фрік-кабаре Dakh Daughters, а за музичне оформлення стрічки відповідав гурт Даха Браха.

Тарас. Повернення

Прем'єра – березень 2019 року

Про життя та творчість Шевченка в Україні зняли чи не найбільше фільмів. В центрі сюжету нової кінокартини – останні три місяці заслання Тараса Шевченка у Казахстані. Творці стрічки стверджують, що такого Шевченка глядачі ще не бачили.

Свінгери-2

Прем’єра – 1 березня 2019 року

Ігор втратив чоловічу силу, а його дружина Ілона готова на все, щоб вирішити цю проблему. Рольові ігри, уроки тантричного сексу, ревнощі – ніщо не дає результату. Чоловіка заводять лише… лайки у соцмережах.

У другій частині популярної кінокомедії акторський склад поповниться новими іменами, а головних героїв, як і в першій частині, зіграють Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Даша Астаф'єва, В'ячеслав Довженко, Анна Саліванчук і Олексій Вертинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова показала пікантне фото зі зйомок фільму Свінгери

Черкаси

Прем’єра – березень 2019 року

Фільм заснований на реальних подіях, які розгортаються у 2014 році під час анексії Криму. Воєнна драма розповідає про мужню оборону українськими моряками свого судна ‒ тральщика «Черкаси». Екіпаж корабля був єдиним із тринадцяти, хто не опустив українського прапору.

Сквот 32

Прем'єра – весна 2019 року

Це один із небагатьох фільмів, який розповідає про життя сучасної української молоді. Одного дня дівчина-фотограф раптово потрапляє у старий київський будинок, де знаходиться сквот. Після цього її життя змінюється назавжди.

Фільм наповнений елементами хіп-хоп культури: реп, графіті, брейк, бітбокс.

Давай танцюй

Прем’єра 21 березня 2019 року

Готові побачити перший повнометражний танцювальний екшн українського виробництва? Микита живе на Донбасі, але їде у Київ для участі у грандіозному танцювальному турнірі. Окрім слави і визнання, хлопцеві важливо зібрати кошти на лікування брата. Та найбільшим випробуванням для Микити стане не турнір, а кохання, яке він зустріне на танцполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диво-фільми, на які ми дуже чекаємо

Новини по темі