Юрій Ткач поділився рецептом родинної страви

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Відомий гуморист завітав на кухню Руслана Сенічкіна.

Поділитися:

У березні в ефірі Сніданку з 1+1 стартували святкові музичні серії кулінарної рубрики Руслана Сенічкіна. У свіжому випуску рубрики Правила сніданку на Руслановій кухні заспівав і приготував фірмовий родинний сніданок Юрій Ткач.

Комік уже підкорював танцювальний проект Танці з зірками, дивував своїм співочим талантом на найбільшій вокальній сцені країни, розвернувши крісла зіркових тренерів Голосу країни-8. Народний телекулінар Руслан Сенічкін вирішив дізнатися, чи зможе відомий комік вразити глядачів і своїми кулінарними вміннями та запросив Юрія в гості до Сніданку.

Артист поділився фірмовим рецептом приготування м’яса та ідеального салату до нього. Юрій розкрив секрети приготування ошийка на сухій пательні і розказав, де він навчився добре куховарити.

«Батьки багато працювали, приходили додому майже о дев’ятій вечора, тому всю шкільну «кар’єру» вечерю готував я. Так і напрактикувався», - зізнався Ткач.

Руслан розпитав Юрія про його рідне місто Дніпро, а також про дві освіти, які має артист.

«Я металург за фахом. Але мені достатньо знати, яка на вигляд доменна піч. А друга освіта в мене – фінанси», - поділився Юрій.

Крім того, у гумориста й фіналіста Танців з зірками є хореографічні корені: виявилося, що у Юри не тільки дружина, а й мама – хореограф за фахом, тож не дивно, що артистові вдалося дійти до фіналу й стати одним з найяскравіших учасників танцювального шоу країни.

Звісно, не обійшлося в ефірі кулінарної рубрики Сенічкіна і без пісень, адже флешмоб #СпівайТанцюйГотуй триває! Щотижня Сніданок з 1+1 показує найкращі кухонні співи глядачів. Стати героєм ефіру ранкового шоу може кожен. Для цього надсилайте свої відео у коментарі на сторінці Facebook Руслана Сенічкіна, і ваш голос почує вся країна! 

 

 

Новини по темі