Важливо знати: куди звертатися, якщо дитину булять у школі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Булінг від вчителя: до кого звертатися
Freepik

У "Сніданку з 1+1" розповіли про план дій, якщо дитина зазнає цькувань від учителя.

Поділитися:

На Вінниччині вчителька почала цькувати учня — про це пише мама хлопчика у соцмережах. Адміністрація цю інформацію заперечує. Подібні випадки не поодинокі, тож як знайти вихід з такої ситуації. Куди звертатися, якщо дитину булять у школі, розповіли у  "Сніданку з 1+1"який з 6 листопада буде виходити у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важливо знати: 8 вправ, які допоможуть дитині впоратися зі стресом

Алгоритм подачі скарги через булінг у школі

  1. Написати заяву директору.
  2. У разі ігнорування зі сторони адміністрації варто звернутися до управління освіти та поліції.
  3. Якщо попередні пункти не допомогли, напишіть скаргу до омбудсмена або ж в МОН.

Зауважимо, що цей принцип дії працює і якщо адміністрація вважає, що на вчителя зводять наклеп. У будь-якому випадку незалежне розслідування зможе допомогти з'ясувати правду.

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі