Ведучі «Сніданку з 1+1» показали, як і де зустрінуть літо

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Команда ранкового шоу представила літній сюрприз для усіх глядачів.

Поділитися:

«Сніданок з 1+1» взяв за звичку зустрічати кожну пору року особливо. Зіркова команда вже знімалася у кумедних відео і яскраво вітала зиму та весну! Тепер ведучі готові до старту літнього сезону!

Цього літа ведучі «Сніданку з 1+1»Вперше «Сніданок з 1+1» влітку не йде у відпустку у відпустку не йдуть і робитимуть ваші спекотні будні бадьорішими та цікавішими. Тож девіз «Розфарбуй літо!» - це заклик для усіх глядачів провести літо яскраво, максимально наповнитися емоціями, щоб було що згадати потім! Уся велика команда ведучих з головою поринула у кольорвий літній драйв! Людмила Барбір, Марина Леончук, Валентина Хамайко, Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч та Олександр Попов знялися у яскравих роликах.

Ідея народилася спільно з партнером - Забігом Сolor run. Аби показати всі барви літа, на допомогу прийшли індійські фарби холі. Під час зйомок жоден з ведучих не постраждав! Цими ж фарбами обсипатимуть учасників забігу Сolor run, який відбудеться 4 червня в Києві.

Взяти участь у ньому може кожен, оскільки дистанції символічні, а справа благородна. До участі запрошуються і дітки. Кошти зібрані за дитячий забіг  підуть на потреби відділенню онкогематології Київського обласного онкологічного диспансеру. Реєструйтеся на сайті забігу.

У відео ведучі продемонстрували, як літо перетворює сірі одноманітні будні на яскраві дні, сповнені відчуттів та емоцій! Емоції вирували і на знімальному майданчику. З кожним дублем відчистити одяг, вичесати волосся ведучим, переробити грим та почистити локацію зйомок ставало все складніше.

Попри непрості зйомки, можу сказати, що це було дуже круто! Без жартів - ледве відмилися!, - прокоментував Анатолій Анатоліч.

Під час зйомок панувало справжнє щаленство. Кольорові посудини з фарбою летіли прямо в обличчя ведучим з усіх боків! До того ж були й інші "небезпеки".

Я у кадрі з морозивом. А на майданчику морозива було 5 порцій. Можете уявити, як я об’ївся!, - пожалівся Олександр Попов.

Як бачимо, ведучі Сніданку готові на все, аби вразити своїх глядачів та допомогти кожному прокидатися щоранку у найкращому настрої! Вмикайтеся та заряджайтеся на цілий день всією родиною. Проводьте літо зі «Сніданком з 1+1», аби воно стало незабутнім, незважаючи на те, на пляжі ви чи вдома.

Новини по темі