Ведучі 1+1 Сенічкін та Попов розповіли, коли стануть батьками

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сенічкін та Попов розповіли, коли стануть батьками

Нещодавно в Києві відбулась церемонія нагородження всеукраїнської премії Тато року 2019.

Поділитися:

Ведучими вечора стали зірки ранкового шоу на 1+1 Сніданок.Вихідний Валентина Хамайко та Олександр Попов.

Серед запрошених гостей було чимало зірок українського шоу-бізнесу. Одним із гостей став ведучий Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін. Телеведучий розповів, яким бачить себе у ролі тата:

Яким я можу бути батьком? Звісно найкращим. Я хочу виховувати, перш за все, особистість, а не дитину, яка має в старості принести мені склянку води.

«Не так треба виховувати… Потрібно виховувати вільну людину, а вона вже сама вирішить – нести мені склянку води під старість чи ні», – розповів Руслан Сенічкін.

Телеведучий зізнався, що мріє про сина, і йому навіть снилось, що в нього буде син, але ім’я майбутньому нащадку він поки що не вигадав:

Мрію про сина. Мені навіть снилось – син буде. Але, якщо буде донька – нічого страшного, – додав Сенічкін.

У свою чергу телеведучий Сніданок.Вихідний Олександр Попов розповів, яким він буде батьком. За словами Олександра, він з одного боку буде дуже суворим батьком, а з іншого - 100% буде балувати свою дитину і йти в неї на поводу. Попов додав, що хоче бути таким татом, яким був для нього його батько:

Я хочу бути таким самим батьком, як мій батько був для мене. Це поєднання усього – любові, відваги, суворості, віри в свою дитину. Він завжди пишався мною.

Крім цього, Попов зізнався, що вже зараз не проти стати батьком, і також як і Руслан Сенічкін мріє про сина:

«Відчуваю, що я, мабуть, вже дозрів до того, коли хотів би стати татом. А як воно буде – це ж не нам вирішувати… Це треба «дзвонити нагору». Я завжди хотів сина. Але нещодавно був у друзів і грався з їх донечкою. Тоді й зрозумів, що це абсолютно неважливо – син чи донька».

Ведучий програми Їмо за 100 Олексій Душка, який вже є щасливим татусем донечки і разом з дружиною Оленою виховує 2-річну Дар’ю, розповів, як проводить вільний час зі своєю дитиною, і чи вважає себе суворим батьком:

«Так, буваю суворим. Коли бачу, що донечці щось може нашкодити, то я спочатку локалізую цю проблему, а потім вже намагаюсь пояснити. Але ця локалізація можливої біди може бути дуже суворою, на мій погляд. Я можу просто висмикнути дитину, я можу крикнути на доньку, щоб вона злякалася і не полізла туди, де їй буде шкода. Наприклад, Даша біжить і попереду себе бачить яму. Я далеко від ями, але біжу, щоб смикнути її за руку чи якось різко підняти. Через це вона може злякатися, заплакати, але в яму вона не впаде!» - поділився Олексій Душка.

Також Олексій розповів, що дуже полюбляє гратися з донечкою. Найбільше Даша любить стрибати з татом, їздити верхом на ньому, а також грати в рукавичку:

«Ми вдягаємо гумову рукавичку, я тікаю від дитини, і вона за мною бігає і кричить: «А-а-а!». І тато – це, звичайно, погратися в «динозавра». Я що на телебаченні виконую розважальну роль, так і у сім’ї», –  з посмішкою додав Олексій.

Нагадаємо, 12 червня відбулась премія Тато року 2019. Завдяки експертному журі премії, онлайн-голосуванню та любові прихильниць у номінації Тато-зірка переміг відомий український актор, креативний продюсер серіалу Великі вуйки, незмінний ведучий Танців з зірками на 1+1 Юрій Горбунов.  Нагородження відбувалось у 6 номінаціях: Тато-зiрка, Тато-спортсмен, Тато-лiкар, Тато-освiтянин, Тато-блогер та Вибiр 4mama.ua. За номінантів в кожній з них упродовж  3-х місяців голосувало народне журі.

Новини по темі