Ведучі Сніданку з 1+1 кумедно привітали глядачів із весною (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дивіться ролик, що вмить покращить ваш настрій.

Поділитися:

Поки Україну полонила хурделиця команда Сніданку з 1+1 намагається заманити весну новими яскравими роликами у стилі 90-х із ведучими ранкового шоу. Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, , Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко та Олександр Попов поринули у ностальгію за часом, коли музику слухали на бумбоксах, коли носили пов’язки на голові та сумки-бананки, а зранку дивилися по телевізору шейпінг під запальні мелодії.

У стилізованому ролику ведучі Сніданку стрибають на батуті та розповідають, що для них означає весна: коли прилітають птахи, закохані цілуються, пахнуть квіти, музика грає в голові, з'являється енергія, а світ стає яскравішим. Команда проекту закликає усіх телеглядачів ділитися своїми асоціаціями із весною на сторінках Сніданку з 1+1 у соціальних мережах.

У кадрі піруети ведучих улюбленого ранкового шоу здаються такими легкими та невимушеними, проте кожному з них довелося провести на знімальному майданчику не менше години, і після інтенсивних стрибків на батуті наступного дня вони мали неабияку крепатуру.

Новини по темі