Ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв представив український проєкт Superhumans center на форумі Білла та Гілларі Клінтон у Нью-Йорку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв представив український проєкт Superhumans center на форумі Білла та Гілларі Клінтон у Нью-Йорку

Єгор Гордєєв розповів про сам форум, підтримку Гілларі Клінтон та досягнення проєкту Superhumans center.

Поділитися:

Щороку Білл Клінтон та Гілларі Клінтон збирають топових політиків, бізнесменів, громадських діячів, благодійників з усього світу на Clinton Global Initiative. Цьогоріч на головній сцені форуму обговорювали тему українського відновлення. Ведучий «Сніданок з 1+1» та амбасадор Superhumans center Єгор Гордєєв разом із командою суперлюдей у прямому включенні Львів – Нью-Йорк показав, як зараз працює сучасний центр реабілітації для дорослих та дітей, постраждалих від війни.

Єгор Гордєєв 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хот-дог з овочами: швидкий рецепт від Єгора Гордєєва у "Сніданку з 1+1"

Для глядачів «Сніданку з 1+1», що виходить щоранку з 7:00 до 9:30 на «1+1 Україна», Єгор Гордєєв розповів про сам форум, підтримку Гілларі Клінтон та досягнення проєкту Superhumans center.

«Коли люди збираються разом і роблять справжні нові – круті та дієві екосистеми для допомоги іншим, то ще більше віриш у світле майбутнє. Про це на форумі й казала Гілларі Клінтон, яка бачила і чула наших супергероїв – як вони живуть, адаптуються, про що запитують, і чого хочуть. У фіналі форуму ми змогли бути завдяки нашому надсучасному фізіотерапевтичному кабінету, де суперлюди вчаться наново ходити, рухати руками. Ми не просто говорили про зміни, а створили їх, зробили дієву історію. За час існування центру виготовлено вже 191 протез та виписано 114 пацієнтів, які пройшли фізіотерапевтичну і психологічну програми адаптації», – розповідає Єгор Гордєєв.

Єгор Гордєєв 1+1

Також Єгор в ранковому ефірі поспілкувався з Русланою Данілкіною (Незламна Руся), яка надихає інших своєю силою волі. Дівчина у 18 років пішла на фронт, в результаті чого втратила ногу, але не втратила надію. Після протезування й адаптації – Руся почала працювати в Superhumans, допомагаючи постраждалим від війни. Дівчина розповіла, що більшість людей, які потрапляють у центр реабілітації дуже вмотивовані й готові працювати. Жага до відновлення - це і є запорука успіху.

«Сніданок з 1+1» – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі «1+1 Україна» та на YouTube, а також «Сніданок. Вихідний» у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі