Вибухонебезпечні предмети у водоймах: у “Сніданку з 1+1” розповіли що робити, якщо знайшли вибухівку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Що робити, якщо знайшли вибухонебезпечний предмет у воді
Unsplash

У двох водоймах Києва знайшли вибухівку.

Поділитися:

Нещодавно у двох водоймах Києва були виявлені вибухонебезпечні предмети. Гранату та міну було знайдено у водоймах Шевченківського та Оболонського районів. Про алгоритм дій в такій ситуації розповів кореспондент Антон Пшеничний у Сніданку з 1+1який виходить щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс дізналася, як вберегти своїх дітей від небезпеки у воді

Люди марно вважають, що якщо вони знаходяться не в зоні бойових дій, то і водойми навколо них абсолютно безпечні. Насправді ж вибухівка може мандрувати за течією з території бойових дій. Треба також пильнувати домашніх улюбленців, адже у спекотну погоду вони охоче йдуть купатися.

Базові правила поводження з вибухонебезпечними предметами:

  1. Будь уважний.
  2. Не підходь.
  3. Не чіпай.
  4. Дзвони 101.

Наголошуємо, що деякі види вибухівки можуть здетонувати навіть від того, що ви пройдете поряд, від вібрації. Будьте обережними та бережіть себе та близьких!

Дивіться "Сніданок з 1+1" щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі