Впав у басейн та зібрав мільйон переглядів: Руслан Сенічкін познайомився з українськими тіктокерами

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслан Сенічкін познайомився з українськими тіктокерами

Телезірка Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін завітав у найбільший Тік Ток будинок України.

Поділитися:

Нещодавно, ведучий Сніданку з 1+1, телекулінар та тіктокер Руслан Сенічкін прийняв запрошення найпопулярнішого в Україні Тік Ток хаузу.

«Поїхав обмінятися досвідом та дізнатися, що таке: треш, краш, крінж та пранк», — розповів ведучий.

Блогери влаштували Руслану Сенічкіну екскурсію Тік Ток-будинком. Показали, де створюють та знімають контент, відпочивають та надихаються на нові, часом шалені ідеї. Життя тіктокерів нагадує реаліті шоу, яке транслюється на екранах смартфонів. Блогерам Top Team House від 18 до 24 років, і майже всі вони мільйонники. Серед них — українська актриса серіалу Школа на 1+1 Ірина Кудашова (@irinakudashova), та один із найпопулярніших україномовних Тік Ток блогерів Рудницький Владислав (@ledboy1).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Сам Сенічкін, лише півроку тому зареєструвався у мережі Тік Ток, проте вже має рекордне відео у 1 мільйон 600 тисяч переглядів! Це знаменитий поцілунок Руслана з людиноподібним роботом Софією — перший у світі поцілунок людини з роботом, що увійшов в історію та відзначений офіційним сертифікатом.

@panda_senichkin

Поцілунок, що увійшов в історію 😱🔥 #robotsophia #technology #kiss #технолайфхаки #робот #humanlikerobot #fyp #foryou

♬ Believer - Imagine Dragons

Телезірка разом з жителями будинку відзняли 10 відео, і за цей тиждень назбирали в сумі цілий мільйон переглядів. Топовим відео став пранк над  Русланом Сенічкіним. Блогери вирішили розіграти ведучого і «ненароком» штовхнули його в басейн у воду.

@panda_senichkin

Перший пранк в житті💧😂 Наберемо 1млн 🍋 лайків? Ставте ❤️ @top_team_housee @ledboy1 @llazzerr @zaluznik @samvel_official #пранк

♬ Oh No - Kreepa

За словами блогерів, саме такі ролики у Тік Ток рекордні за переглядами і лайками.

Ведучий запевняє, для Тік Току треба викладатися на повну, вигадувати контент, бути креативним та завжди в тренді.

Сенічкін чи не щодня публікує на своїй сторінці в Тік Ток танці з Людою Барбір та іншими зірками, рецепти смачних страв та кулінарні лайфхаки.

За класний контент і креатив Руслан Сенічкін став учасником  «Програми розвитку талантів» від ТікТок.

Тепер він один із перших дізнається про оновлення соцмережі та про тренди у темі кулінарії.

Руслан Сенічкін не зупиняється і мріє про мільйон підписників: “Тепер чекаю на свій мільйон не тільки переглядів, а й підписників! Мільйон друзів, агов!  Знаходьте і лайкайте @panda_senichkin і пишіть мені, які відео вам познімати”- коментує Руслан.

Посилання на сторінку: vm.tiktok.com

Новини по темі