Руслан Сенічкін з’явився у ролі вовка у Facebook

Руслан Сенічкін з’явився у ролі вовка

Зіркове перевтілення Сенічкіна: з ведучого на вовка. Ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін озвучив одного з головних героїв мультфільму «Монстри на канікулах. Трансформанія», вовка Вейна.

Поділитися:

На своїй офіційній сторінці у Facebook, ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, опублікував світлину зі студії звукозапису, якою заінтригував фоловерів.

Руслан Сенічкін вовк  

Як зазначається у дописі, Руслан Сенічкін став українським голосом головного героя популярного мультфільму «Монстри на канікулах. Трансформанія», вовкулаки Вейна. Анімацію глядачі побачать лише восени, 21 жовтня, проте вже зараз ведеться активна підготовка до прем’єри. В офіційному трейлері показано, як вовк Вейн скидає із себе хутро та перетворюється на чоловіка з бородою — просто копія нашого Сенічкіна. За сюжетом, в готелі Трансільванія все йде шкереберть, та звичні нам персонажі: Вейн, Дарк і тд , за дивних обставин перетворюються на людей…Тепер героям доведеться об’єднати свої сили, щоб повернути все назад, поки не пізно. 

Аби повністю увійти в роль, ведучий навіть підібрав образ, ідентичний тому, в якому його персонаж з’явиться на екранах. Це блакитна сорочка з коротким рукавом, стильна смугаста краватка та темні брюки.

Руслан Сенічкін озвучив вовка

Підписники Руслана Сенічкіна відразу помітили неабияку схожість з Вейном: «Персонаж, як з Вас ПИСАНИЙ!», «Йой,  сорочки і краватки однакові . О це ввійшов в образ!!», «Трансформація не те слово! Схожість з персонажем на всі 100%».

Єдине, що вдалося дізнатися зі слів Руслана Сенічкіна, що цього разу його персонажа буде ще більше. Також, ведучий поділився враженням після дубляжної роботи:

Йой, що то буде... 4 години дубляжу, вийшов мокрий...)) Але таааак нареготавсяяяя . Ця історія буде ля-бомба!:)))

Нагадаємо, що це продовження його великої ролі Вейна у мультсеріалі. Раніше, ведучий озвучив персонажа у третій частині «Монстри на канікулах», він був батьком дітей-вовченят. Цікаво, як вони виросли.

Прем’єра «Монстрів на канікулах. Трансформанія» вже цієї осені,  21 жовтня. Стежте за новинами.

Новини по темі