За Людмилу Барбір грузини побилися на кинжалах

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучих Барбір та Сенічкіна спіткало чиало пригод під час подорожі до Грузії.

Поділитися:

Ведучі найпопулярнішого українського ранкового шоу Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін та Людмила Барбір повернулися з автоподорожі Грузією та підготували спеціальний цикл сюжетів для рубрики Мій путівник.

Незважаючи на те, що в цій країні Сніданок уже втретє і, здавалося б, незвіданих місць залишилося небагато, команда розшукала нові куточки, які обов'язково варто побачити на власні очі. Так, у Тбілісі «сніданківці» знайшли грузинський Стоунхендж, а також водоспад у самому центрі міста, після вирушили на блошиний ринок, де знайшли вишукані вінтажні дрібнички. У печерному монастирі Вардзіа ведучі насолоджувалися заходами сонця.

У фортеці Рабат в Ахалцихе Людмила Барбір приміряла національний грузинський костюм, а після грузини билися за неї з кинджалами.

У найбільш високогірному селі Європи - Ушгулі (2200 м над рівнем моря) познайомилися з місцевими жителями і влаштували пікнік у горах. Подорож туди лежала через екстремальну дорогу, і під час їзди з-під коліс в обрив летіло каміння. Іншим разом дорогу Руслану і Люді перегородила отара овець, і ведучому Сніданку з 1+1 довелося йти на хитрощі, щоб змусити тварин звільнити шлях.

Під час грузинських канікул Руслан не забув і про своє захоплення - кулінарію. Ведучий покаже, як спекти традиційний грузинський хліб.

Крім вражень, які ввійшли в сюжети Мого путівніка, Руслан і Люда привезли для глядачів безліч подарунків. Так, вже в п'ятницю найбільш уважні глядачі можуть позмагатися за вино і роги, національну шапку, вінтажну сумочку, традиційні грузинські солодощі та багато інших презентів. Розіграш відбудеться на сторінці «Сніданку з 1+1» в Facebook.

Дивіться грузинські випуски Сніданку з 1+1 цього тижня по буднях з 6:30 на каналі 1+1.

Новини по темі