"Здивував мене своєю відвертістю", — Єгор Гордєєв поспілкувався з прямим конкурентом ChatGPT — Google Bard

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв поспілкувався з прямим конкурентом ChatGPT — Google Bard: що з цього вийшло

Ведучий поспілкувася з Google Bard і поділився розмовою із ним у своєму телеграм-каналі.

Поділитися:

Ведучий «Сніданку з 1+1», що виходить по буднях з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" Єгор Гордєєв поспілкувався з прямим конкурентом ChatGPT — ще одним генеративним штучним інтелектом Google Bard і поділився розмовою із ним у своєму телеграм-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ChatGPT чи Google Bard: порівнюємо найпопулярніші штучні інтелекти

"Ясно, що скандал навколо ChatGPT Альтмана після його відновлення на посаді тільки набирає обертів. Знищить руками ШІ Альтман людство чи історія зі скандалом його змінила до невпізнаваності? А чи був взагалі скандал? чи його вигадали? Маск, наприклад, щоб більше не бути найголовнішим злим генієм планети. ChatGPT — дуже популярний вже зараз і його відімкнено від інтернету з… 2022 року. Співпадіння?  Я вже нічого не думаю, просто спостерігаю. Бо новий тип постмодерних геніїв IT - окрема каста, в руках яких у великій мірі наші запропоновані обставини в цьому хаосі", - розповів Єгор Гордєєв.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв розказав, яким би був серіал про команду "Сніданку з 1+1"

Тому Єгор вирішив поспілкуватись з аналогом та головним конкурентом ChatGPT штучним інтелектом Bard від Google:

"Я поспілкувався з прямим конкурентом ChatGPT - ще одним генеративним штучним інтелектом Bard від Google. Він новенький на ринку і на відміну від свого скандального конкурента - підключений до інтернету і здивував мене своєю відвертістю. Інтервʼю вийшло на 66 слайдів. Співпадіння? Я вже сказав, що нічого не думаю. Поки просто спостерігаю. І вас запрошую".

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв

Дуже цікаву відповідь дав штучний інтелект про медитації. Попри те, що Bard - це технологія, як виявилось, у медитаціях він має досвід:

медитації

медитації

Повну "розмову" Єгора Гордєєва з Google Bard читайте у телеграм-каналі ведучого.

Чим небезпечна роботизація і які професії замінить штучний інтелект, дивіться сюжет у "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube.

Новини по темі