«Здоровий баланс був усього: і смішного, і душевного, і життєвого» — Євген Кошовий та Ірина Сопонару про підтримку бойового духу та новий концерт «Вечірнього Кварталу»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Євген Кошовий та Ірина Сопонару про підтримку бойового духу та новий концерт «Вечірнього Кварталу»

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Євген Кошовий та Ірина Сопонару розповіли, що дає сили та натхнення писати нові жарти.

Поділитися:

Євген Кошовий та Ірина Сопонару завітали до студії «Сніданку з 1+1» та розповіли, як змінився гумор під час війни та на що чекати в новому благодійному концерті «Вечірнього Кварталу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сміємося — отже, перемагаємо!»: телеканал ТЕТ покаже новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу»

Від 24 лютого гумор хоча й змінив свою тематику та градус, проте не втратив своєї актуальності та важливої властивості підіймати настрій і підтримувати бойовий дух:

«Ми просто жартуємо зараз про орків, про пропагандистів, про “ту сторону”», — пояснив Євген.

«Такий жорсткий зараз гумор, я б сказала. Але чому ми маємо взагалі обирати якісь вирази, коли ми говоримо про них? Треба називати речі своїми іменами», — додала Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тому що сміх – він лікує": Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова, Тетяна Песик та Олександра Машлятіна про те, чому «Ліга Сміху» стане терапевтичним засобом для ментального здоров’я українців

Актори Студії «Квартал 95» поділилися, що новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу», який глядачі побачать сьогодні о 19:00 на ТЕТ, насичений як дуже смішними, так і душевними моментами:

«В концерті  такий дуже здоровий баланс усього: і смішного, і душевного, і життєвого», — розповіла Ірина Сопонару.

Євген Кошовий зазначив, що гумор зараз «на часі» та допомагає відволіктися від подій і посміятися над ворогом. Особливо гумору зараз потребують наші захисники та захисниці:

«Вони з передової  присилають мені відео та кажуть: “Дивися, що ми дивимося”. Вони просто їдуть на завдання під “Може заглянеш у наш Вечірній Квартал” і дивляться концерт об’єднаного “Кварталу” І як тут можна нічого не робити нового? Тому ми знімаємо нові концерти, нові випуски «Бункера» і «Байрактар News»».

Також Іра Сопонару поділилася подробицями одного зі своїх номерів:

«Буде номер про сайт OnlyFans. Там цікавий меседж, що навіть займаючись, на перший погляд, такою справою сумнівною, ти все одно можеш допомагати зароблені на сайті гроші відправляти на ЗСУ».

На сцені благодійного концерту актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» своїми виступами підіймуть настрій і зарядять позитивом глядачів, адже гумор зараз — це потужна зброя проти ворога.

Наприкінці ефіру актори Студії «Квартал 95» запросили дивитися новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» вже сьогодні о 19:00 на телеканалі ТЕТ, аби підтримати бойовий дух і випустити емоції.

Світло завжди перемагає морок!

Новини по темі