«Сміємося — отже, перемагаємо!»: телеканал ТЕТ покаже новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу»

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі
Новий благодійний концерт Вечірнього Кварталу на телеканалі ТЕТ (дивитися)

29 жовтня в ефірі ТЕТ покажуть благодійний концерт «Вечірнього Кварталу».

Поділитися:

29 жовтня о 19:00 телеканал ТЕТ покаже новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу». Квитки на цей захід не продавали: серед глядачів у залі були українські військові, лікарі, залізничники та інші герої, які зараз наближають перемогу України.

«Своїм концертом ми, насамперед, хочемо висловити свою вдячність нашим військовим за те, що  вони щодня захищають нашу Батьківщину, і саме завдяки їм ми можемо жити і працювати. А також ми хочемо підтримати гумором усіх українців. Адже якщо ми сміємося — отже, ми перемагаємо!», — говорить художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У марафоні «Єдиних новин» покажуть благодійний концерт «Вечірнього Кварталу», присвячений Дню Незалежності України

вечірній квартал

На сцені актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» своїми виступами підіймуть настрій і зарядять позитивом глядачів, адже гумор зараз — це потужна зброя проти ворога.

В одному з номерів  актори «Вечірнього Кварталу» покажуть те, про що всі вже давно жартують, але ніхто ще не бачив — концерт Кобзона в пеклі.

Також глядачі дізнаються, що відбувається у штабі окупантів в останні секунди перед прильотом Хаймарса. В ролі Містера Хаймарса — народний артист України Станіслав Боклан.

Ірина Сопонару та Володимир Шумко запропонують по-новому подивится на сайт OnlyFans як ефективний майданчик для волонтерської діяльності!

Також на сцену вийдуть найпопулярніші українські зірки, молоді виконавці, чиї пісні стали головними хітами сьогодення: SHUMEI виконає зворушливу композицію «Біля тополі», Chico & Qatoshi запалять зал мотивуючим треком «Допоможе ЗСУ». Маша Кондратенко заспіває «Ванька-встанька» разом з дівчатами з «Жіночого Кварталу».

В новому концерті кожен українець зможе від щирого серця посміятися над ворогом,  аби підтримати бойовий дух і підняти собі настрій  навіть у такі тяжкі часи.

вечірній квартал

вечірній квартал

З 24 лютого актори Студії «Квартал 95» дали майже 150 виступів для військовослужбовців, медиків, волонтерів, переселенців, організовуючи концерти у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах та на станціях метро. З 2014 року вони волонтерять і  продовжують боротися на інформаційному фронті.

Не пропустіть новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» 29 жовтня о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі