Зірки «1+1» зайнялися спортом заради благодійної справи

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Зіркові благодійники разом з ветеранами АТО на протезах улаштували ранкову зарядку для підготовки до забігу «Переможці» 9 квітня.

Поділитися:

Дмитро Комаров зібрав рекордну суму, щоб врятувати життя хворого хлопчикаУ неділю 9 квітня в Києві о 12:00 в районі Контрактової площі стартує перший благодійний забіг «Переможці» в рамках великої бігової події Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017.  Реєстрацію було закрито у рекордні терміни, і на старт вийдуть понад 800 охочих підтримати людей з інвалідністю, ветеранів АТО з протезами і на візках, паралімпійців.

Всі вони бігтимуть разом заради однієї важливої мети – віддячити героєві АТО Олексію Аванесяну, який утратив ногу в боях в Іловайському котлі, боронячи кордони України та рятуючи побратимів. Олексію Аванесяну потрібен спортивний протез, і всі разом ми зможемо його забезпечити. Багато соціально відповідальних компаній, відомих людей, журналістів, зірок об’єдналися заради цієї благодійної справи.

Днями у дворі «1+1» відбулося тренування – ранкова зарядка, в якій взяли участь 15 учасників забігу «Переможці». Координатором виступив тренер Паралімпійської збірної з легкої атлетики Андрій Фатєєв, який розповів, як правильно готуватися до забігу. Провела зарядку тренер Run Ukraine  Ксенія Каруца.

Щоб добре розім’ятись перед забігом, на ганку телеканалу «1+1» тренувались ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, ведучі ПроФутболу Олександра Лобода, Ігор Циганик та спеціальний кореспондент ТСН Наталія Нагорна.   Ранкові вправи виконувала ціла команда “Переможців”: реабілітолог, керівник благодійного фонду “Серце воїна” Роман Торговицький, співаки Світлана Тарабарова, Оксана Стебельська, Олег Собчук та Арсен Мірзоян, дизайнер Андре Тан, директор туристичної фірми “Феєрія” Ігор Захаренко.

До них приєдналися учасники проекту - ветерани АТО Михайло Ващенко, Олександр Бабченко та Олексій Аванесян на протезах.

Недавно зламався мій старий протез, але разом з усіма буду брати участь у забігу. Новий протез дасть можливість більше займатися спортом. З військовою кар’єрою покінчено, житиму цивільним життям. Працюю на СТО, займаюся ремонтом машин. Мрію про мирне життя. Не треба впадати у відчай, все буде добре, життя налагоджується. – розповів Олексій.

На Українській біржі благодійності триває збір коштів на спортивний протез. Вже зібрано понад 100 000 гривень, а потрібна сума – 160 000 гривень. Допомогти може кожен – і кожна гривня безцінна. Долучитися до благодійної ініціативи можна за цими посиланнями.

https://ubb.org.ua/uk/project/2914/

https://ubb.org.ua/uk/project/2908/

https://ubb.org.ua/uk/project/2915/

https://ubb.org.ua/uk/project/2930/
Нагадуємо, що презентація другої частини соціального мультимедійного проекту «Переможці», організованого ТСН та VIVA!, відбудеться у НСК Олімпійський в залі BALLPARK  19 квітня. З 20 квітня по 30 квітня грандіозна фотоекспозиція «Переможці-2» буде відкрита для відвідувачів.

Новини по темі