Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Укр

10 рецептів смаколиків, які піднімуть настрій будь-якій дівчині

Приготуйте смачненьке для своїх рідних!

Напередодні жіночого свята ми підготували для вас добірку із 10 весняний рецептів, що зроблять ваш день теплим і затишним. Готуйте усією родиною та насолоджуйтесь смаком улюблених страв. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 простих рецептів печива для затишного настрою

КАРТОПЛЯНІ ТРОЯНДИ З ПАРМЕЗАНОМ 

Інгредієнти:

картопля - 6 шт.
пармезан - 40 г
розмарин - 30 г
паприка - 1 ст. л.
вершкове масло - 50 г
спеції за смаком.

Приготуйте картопляні троянди для своїх найрідніших і потіште їх смачним сніданком. Деталі рецепту дізнайтесь, переглянувши відео. 

ЛІНИВІ ВАРЕНИКИ 

Інгредієнти

кисломолочний сир - 450 г
яйця - 4 шт.
морська сіль
борошно - 300 г
сода - 0,5 ч. л.
зелень - 40 г
сир - 70 г

Приготування:

1. Змішати сир, яйця, сіль, борошно та соду в окремій посудині. 
2. Подрібніть зелень. 
3. Змішати зелень із тістом. Залишити у холодильнику на 30 хв. 
4. Нарізати тісто на шматочки. 
5. Зварити вареники та подавати із натертим сиром. 

ТЕПЛИЙ САЛАТ З МОЦАРЕЛОЮ 

Інгредієнти

філе - 2 шт.
шпинат - 30 г
рукола - 30 г
авокадо - 1 шт.
моцарела - 100 г
помідори чері - 5 шт.
кедрові горіхи - 30 г
оливкова олія - 1 ст. л.

Приготування:

1.Замаринувати куряче філе в оливковій олії, соєвому соусі та спеціях. Залишити на 15 хв. 
2. Покласти м’ясо в рукав для запікання. Пекти у печі при температурі 200 градусів протягом 15 - 20 хв.
3. Нарізати авокадо на скибочки. 
4. Викласти на тарілку листя шпинату, руколу, тепле м’ясо, моцарелу, скибочки авокаду, помідори чері, кедрові горішки та кілька крапель оливкової олії. 

ЗАПІКАНКА З ШИНКОЮ 

Інгредієнти

сир - 150 г
шпинат - 100 г
бекон - 150 г
цибуля - 1 шт.
пармезан - 70 г
макарони - 400 г
борошно - 1 ст. л.
молоко - 100 мл.
суха гірчиця - 1 ч. л.
спеції за смаком. 

Потіште рідних ароматною запіканкою. Нехай ваш святковий день буде наповнений радісними моментами! Деталі приготування страви дивіться у відео. 

ВЕСНЯНИЙ ЗЕЛЕНИЙ ОМЛЕТ 

Інгредієнти

яйце - 6 шт.
фета - 100 г
шпинат - 50 г
цибуля - 30 г
петрушка - 30 г
помідори чері - 4 шт
спеції за смаком. 

Приготування

1.Змішати у чаші блендеру зелень, молоко та яйця.
2. Почати смажити омлет. Додати нарізаних помідор чері та сиру. 
3. Подавати із кедровими горіхами. 

КАРТОПЛЯ «ГЕРЦОГИНЯ»

Інгредієнти:

картопля - 6 шт.
сметана - 4 ст. л.
вершкове масло - 50 г.
м'ясний соус - 400 мл
мускатний горіх
спеції за смаком.

Інгредієнти для соусу:

м'ясо - 400 г
цибуля - 1 шт
вода - 400 мл
крохмаль - 2 ст. л.
спеції за смаком. 

Приготування:

1.Варену картоплю нарізати на великі шматки, додати сметану, вершкове масло, жовтки, міль та перець і мускатний горіх. Перемішати.
2. Сформувати картопляні тістечка. 
3. Приготувати густий соус. Змішати усі інгредієнти, підсмажити їх, пропустити крізь сито і залити у формочки. Залишити соус у морозильній камері.
4. На готові тістечка покласти кубик густого соусу. 
5. Поставити тістечка охолонути в морозильну камеру приблизно на 30 хв. 
6. Запікати тістечка впродовж 20-30 хв при температурі 220 градусів. 

БЕЗДРІЖДЖОВИЙ МАКОВИЙ РУЛЕТ 

Інгредієнти:

борошно - 125 г
домашній сир - 65 г
розпушувач - 1 ч. л.
дрібка солі
цукрова пудра - 20 г
молоко - 40 г
олія - 35 г
макова начинка - 140 г

Приготуйте для рідних духмяний маковий рулет і подаруйте їм справжній смак весни! Деталі приготування смаколику дивіться у відео. 

ОМЛЕТ У СУМЦІ 

Інгредієнти:

яйця - 4 шт.
сир - 100 г
бекон - 100 г
гриби - 100 г
томати - 2 шт.
моцарела - 70 г
болгарський перець - 2 шт.
оливкова олія - 1 ст. л.
спеції за смаком. 

Приготування:

1.У пакеті для запікання змішайте всі інгредієнти. 
2. Занурити пакет у каструлю і варити.
3. Подавайте страву із свіжою зеленню та несолодкими вафлями. 

КУРЯЧИЙ РУЛЕТ ІЗ ПЕСТО 

Інгредієнти:

філе - 500 г
бекон - 250 г
моцарела - 200 г
соус песто - 4 ст. л.
спеції за смаком. 

Приготування:

1. Відбити куряче філе, викласти на поверхню та покласти зверху сир і соус песто. Загорнути рулет.
2. Залишити рулет у холодильнику на 1 годину. 
3. Загорнути рулет у бекон та випікати при температурі 180 градусів на 40-50 хв. 

КЛАСИЧНА ДОМАШНЯ ПАСТА

Інгредієнти:

борошно - 400 г
яйце - 5 шт.
вода - 20 мл
біле вино - 1 ст. л.
сіль - 1 ч. л.
борошно грубого помелу - 125 г
мускатний горіх - 1 ч. л. 

Романтична вечеря на двох - чудова ідея для проведення Свята Весни. Дізнайтеся рецепт приготування смачної домашньої пасти у нашому відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт справжньої італійської піци від Марко Черветті
 

Більше новин