Модні тренди літа 2018: Горох, денім та ніжне мереживо

Модні тренди літа 2018: Горох, денім та ніжне мереживо
Фото: нова літня колекція a.TaN

Дізнайтесь, що у моді цього літа, та як залишатися у тренді.

Поділитися:

Весняне сонце щодня стає все теплішим, і це не може не тішити модниць. Вже зовсім скоро можна буде одягнути легку літню сукню та улюблені босоніжки на підборах. На яких трендах наголошують дизайнери, та що буде актуальним у новому літньому сезоні - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди сережок весна-літо 2018: Перли, китиці та каффи

50 ВІДТІНКІВ РОЖЕВОГО

Особливо актуальними цього літа будуть речі усіх відтінків рожевого - від сміливої фуксії до ніжного пудрового відтінку. Сукні рожевого кольору, малиновий відтінок спідниці або аксесуари кольору насичений pink - рожевий змусить кожну жінку почуватися справжньою принцесою. Найкраще поєднувати рожевий із сірим або чорним. Прикрасити свій лук можна елегантним шкіряним поясом.

Фото: нова літня колекція a.TaN

СМУЖКА, ГОРОХ ТА КЛІТИНКА 

Горох, клітинка та смужка залишаються головними трендами нового теплого сезону. До них також приєднуються анімалістичний та квітковий принти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксамитові сумки на весну: Як та з чим носити

ФРАНЦУЗЬКЕ МЕРЕЖИВО 

Елегантне мереживо стане вдалим доповненням вишуканої літньої сукні. Таке вбрання ідеально підійде для романтичного побачення або світського заходу. Доповніть образ стильною сумкою-кільце, туфлями на підборах та яскравими аксесуарами. 

ДЕНІМ 

Темний денім знову повернувся в моду і прикував увагу модниць в усьому світі. Сорочки, mom-джинси, спідниці-міді та сарафани - оберіть свій тотал-денім лук і почувайтеся неперевершеною. 

Фото: нова літня колекція a.TaN

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке спорт-шик, і як поєднувати непоєднуване

ДОВЖИНА МІДІ

Обираючи літню сукню, надавайте перевагу довжині міді та завуженій талії. Прикрасьте образ стильними балетками або босоніжками, яскравою сумкою та масивними аксесуарами - і ви безсумнівно залишатиметесь у тренді. 

СУКНЯ-СОРОЧКА 

Сукня-сорочка - одна із найзручніших літніх речей, що повинна бути в гардеробі кожної жінки. Вона не сковує рухів, дозволяє вільно дихати та почуватися невимушено. У моді цього літа також вільні сукні oversize із спущеними рукавами. 

Фото: нова літня колекція a.TaN

РОЗКІШНИЙ СМАРАГДОВИЙ 

У новому теплому сезоні став популярним новий відтінок зеленого, - так званий, штучний зелений колір. Цей холодний відтінок зеленого схожий на смарагдовий і найбільше підходить рудим або блондинкам, підкреслюючи їх колір очей. 

Фото: нова літня колекція a.TaN

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик