Наймодніші зачіски весни 2019: 7 стильних варіантів

Модні зачіски на весну 2019
@g.bar.kiev

Дізнайтеся більше про найактуальніші зачіски нового теплого сезону.

Поділитися:

Яскравий мейк та улюблену червону помаду вдало доповнить стильна зачіска. Мода весни 2019-го приготувала для нас чимало яскравих сюрпризів. У тренді в новому теплому сезоні - природність, різні варіанти пучків та хвоста, елегантне плетіння. Який варіант буде найбільш вдалим для вас - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 варіантів манікюру з блискітками для романтичної весни

МАКСИМАЛЬНА ПРИРОДНІСТЬ 

Максимально природні та навіть трішки недбалі завитки - це вже своєрідна класика, з якої не готові прощатися модниці у кожному наступному модному сезоні. Зачіска у стилі - я прокинулася саме такою - найбільше пасує дівчатам із густим та довгим волоссям.

@nakdfashion

ПЛЕТІННЯ + ХВІСТ

Найпопулярнішим плетінням весни 2019 будуть варіанти із хвостом. Зачіска може бути прикрашена застібками, хустинкою, резинкою або стрічками. 

ФРАНЦУЗЬКИЙ ПУЧОК 

Зверніть увагу, що така зачіска пасує не усім типам обличчя. Її можуть обрати жінки з маленьким обличчям та невисоким чолом. Це також чудовий варіант для тонкого й неслухняного волосся. Крім того, доречно буде витягнути декілька пасм біля щік і злегка накрутити їх. Це додасть волоссю об’єму, а весняному образу - романтичності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніше взуття весни 2019

ЗАСТІБКИ 

Застібки, краб, обруч для волосся - мода 90-х повернулась! До таких аксесуарів пасуватимуть зачіски пучок, ефект мокрого волосся та афро-кучері. 

@nakdfashion

У ГРЕЦЬКОМУ СТИЛІ 

Зачіски у грецькому стилі знову у тренді навесні 2019-го. Їх можна доповнювати ніжним аксесуаром у вигляді застібки з камінням або ж яскравим обручем. Зробіть заічску у грецькому стилі, одягнувши ніжну сукню та улюблені туфлі на підборах. Нехай ваш весняний образ дихає легкістю та невимушеністю. 

@vesna.accessories

АФРОКУЧЕРІ 

Яскраві тренди з 90-х втримують свою популярність вже не один рік поспіль. Зачіска у вигляді ефектних кучерів-афро безсумнівно залишить вас у центрі уваги. Ідеальні кучері, розділені один від одного, підкреслять колір і текстуру вашого волосся, додадуть йому об’єму та краси.

@g.bar.kiev

ЕФЕКТ МОКРОГО ВОЛОССЯ

«Мокре» волосся - ідеальний варіант вечірньої зачіски. Ефектне вкладання матиме красивий вигляд у власниць будь-якого типу волосся. Зробіть акцент на губи та легкий сяючий макіяж - тоді ваш весняний лук буде гармонійним і сексуальним.

@vesna.accessories

@nakdfashion

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сумки, які потрібно мати навесні 2019