Наймодніші сумки, які потрібно мати навесні 2019

Модні сумки на весну 2019
gettyimages.com

Трендові моделі сумок нового теплого сезону.

Поділитися:

Сумка - важливий аксесуар для кожної жінки. Їх справді не буває забагато, адже для кожного виходу пасуватиме інша. До початку весни залишилися лічені дні, і відомі дизайнери вже встигли випустили модні колекції нового теплого сезону. Проаналізувавши їх, ми підготували для вас добірку із найактуальніших моделей сумок, що будуть у тренді цієї весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже не в моді: Топ-5 головних антитрендів весни 2019

МЕТАЛІК

Чим більше блиску, тим краще - навесні 2019-го кожна модниця просто зобов’язана сяяти! Сумка із трендовим відтінком металік стане вашою незамінною помічницею, адже вона пасує до будь-якого весняного луку.

@furla

ПЛАСТИК

Сумки із пластиковим елементом не поступаються своєю популярністю ще з минулого холодного сезону. У тренді також комплекти сумок. Підберіть дві сумки, які можуть бути ідентичними за кольором та принтом або ж просто ті, що ідеально пасують одна до одної, і створюйте стильні весняні луки.

АНІМАЛІЗМ 

Певно, модниці настільки закохалися в анімалістичний принт, що ще не готові від нього відмовитись. Цього теплого сезону у моді сумки із крокодилячим, зміїним, класичним леопардовим та іншими тваринними принтами, що створюють весняний лук справжньої хижачки. Придивіться також до моделей сумок з анімалістичним принтом та лакованої шкіри. Такі варіанти мають особливо ефектний вигляд. 

@scandinavianfashions

НА ЛАНЦЮЖКУ

Сумка на ланцюжку вважається найвідомішою у світі. Такий базовий аксесуар створила дизайнер Коко Шанель всередині XX століття. Чорна шкіряна сумка із золотим ланцюжком стала мрією кожної жінки. Навесні 2019-го особливо актуальним буде широкий позолочений ланцюг на шкіряній сумці. 

МІНІ ТА МАКСІ

Навесні 2019-го у моді як сумки oversize, так і ультрамаленькі моделі, що носяться на шиї замість підвісок.

@prada

@blaireadiebee

З ТКАНИНИ АБО СОЛОМ’ЯНІ 

Ми впевнені, що весна 2019-го буде сповнена романтики й легкості. Допоможуть створити розкутий та вільний образ сумки із тканини або солом’яні моделі. Тепер такі сумки доречні не тільки для походу на пляж або за покупками. Одягніть ніжний сарафан, улюблені босоніжки на підборах - і ви зрозумієте, що вам не вистачає саме такого аксесуару!

@alina_frendiy

НЕЗВИЧАЙНІ ФОРМИ 

Любителькам поекспериментувати дизайнери вигадали цілу колекцію сумок у crazy-стилі. Bucket bag, асиметрія, дитяча тематика, круглі - різноманітність таких моделей вражає.

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніше взуття весни 2019